MENÜ

Beşiktaş, Pinheiro'nun tuzağına düşmedi

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın’ın ayrılığı sonrasında yeni bir yapılanmaya gitme kararı alan Beşiktaş Kulübü, bu doğrultuda listesindeki yabancı teknik direktörler arasından Bruno Pinheiro’yla anlaşmıştı. İlk etapta 1,5 yıl için sezonluk 600 bin Euro üzerinden Portekizli hocayla el sıkışan yönetim, Pinheiro’nun Estoril’le bağını koparıp İstanbul’a gelmesini istedi. İlk etapta sözleşmesindeki 50 bin Euro’luk çıkış maddesini kendi cebinden ödeyip Beşiktaş’a geleceğini söyleyen 45 yaşındaki teknik adam, bir süre sonra Estoril’in kendisini bırakmak için 350 bin Euro istediğini kulübe iletti.

Haberin Devamı

350 bin Euro’yu ödetmek istedi

Beşiktaşlı idarecilere, bu değişimin sebebi olarak, bir süre önce Estoril’in yaptığı 5 yıllık kontrat teklifini sözlü olarak kabul ettiğini ancak imza atmadığını iddia eden Pinheiro’nun böylelikle bu süreçte şeffaf davranmadığı ortaya çıktı. Eğer imza atmadıysa eski kontratın yükümlülüklerine göre 50 bin Euro’luk bedeli ödeyip ayrılmasını isteyen yönetim, cevap olarak ekstra süre talebiyle karşılaştı. Bu etapta adının özellikle Türk basınında her gün gündemde olması ve yönetimin işi finalize edememesinin kulüpte baskı yaratmasını kullanmaya çalışan Pinheiro, 350 bin Euro’luk bedeli, Beşiktaş’a ödetmek istedi.

Haberin Devamı

Yeni hoca belki de uzakta aranmamalı

Pinheiro’nun bu girişimi sonrası yönetim bu tuzağa düşmedi. Söz verdiği gibi bu krizi kendisi çözemeyen Pinheiro, sonrasında Famalicao maçı sonrası Beşiktaş defterinin kapandığını açıkladı. Temaslar sırasında gizli ajandası olduğu ortaya çıkan Pinheiro’nun Beşiktaş’ın başına geçmemesi bence Siyah-Beyazlı camia için en hayırlısı oldu. Yeni hocayı belki de çok uzakta aramamalı. Son karar, Başkan AhmetNur Çebi’nin...

YORUM YAZ