MENÜ

Başkan, kapıları açmaya başladı!

Abone Ol Google News

Beşiktaş'ın son 3 ayı geçici hocalarla heba edildiği için takımda fiziki ve mental anlamda büyük bir çöküş yaşandı. Lider eksikliği, futbol şubesinin her alanında hissedildi. Ta ki düne kadar... Göreve getirilen dünyaca ünlü teknik adam Fernando Santos'un sadece tribünde olması yetti! Saygınlığı yüksek ve kalitesi tartışılmaz Santos'un gölgesi bile oyuncuları o kadar güdümledi ki Siyah-Beyazlılar, bu sezon ligde en erken golünü atıp ilk kez 4 farkla kazandı. Yeni hocalarına kendilerini ispat etmek için büyük çaba sarf eden oyuncular, özlenen Beşiktaş'tan kesitler sundu.

Haberin Devamı

Semih Kun Kılıçsoy!

Serdar Topraktepe'nin önünü açmasıyla kendisine tanınan fırsatı en iyi şekilde değerlendiren Semih Kılıçsoy, Rize karşısında 2 gol ve bir asistlik performansıyla Beşiktaş'ın kurtuluşunun özkaynakta olduğunu bir kez gösterdi. Güçlü fiziği, pratik oyun zekası ve efektif son vuruşlarıyla maça damgasını vuran Semih, 'Bu takımın geleceği benim' dedi. Ayrıca maç sonu yapmış olduğu, "İdolüm Kun Aguero" açıklamasındaki vizyonuyla da beğeni kazandı. Sezon başında Halil Dervişoğlu transferi gerçekleşseydi Semih'i belki de sadece idmanlarda görecektik. Ya da hocalık koltuğu, kendisini yakından tanıyan Serdar Topraktepe yerine yine başkasına devredilseydi yine ezbere tercihler, 18 yaşındaki yeteneğin önünü kapatabilirdi. Yeteneği ve çalışkanlığına ek olarak şans da Semih'ten yana... Kötü geçen sezonda Beşiktaş'ın yükseleni: Semih Kun Kılıçsoy...

Haberin Devamı

Sıra sürpriz transferlerde

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, 1 haftalık süreçte kulübün geleceği için çok önemli adımlar attı. Seçim sürecinde, "Ben 204 ülkede istediğim kapıyı 10 dakikada açarım" diyen Başkan Arat, takımın başına dünyaca ünlü Fernando Santos'u getirip Eric Bailly ve Jean Onana'yı da yollayarak bu vaadinin içinin boş olmadığını gösterdi. Beşiktaş'taki büyük dönüşümün hızla devam edeceği ortada... Yeni ayrılıkların ardından Arat'ın transferde bombaları peş peşe patlatacağı ön görülüyor. Gizli şekilde bitirilen Santos operasyonu gibi özellikle hücum hattında dünyaca ünlü sürpriz takviyelerin de bu ay içinde İstanbul'a inmesi bekleniyor.

YORUM YAZ