MENÜ

Başkan Hasan Arat'ın kapıları açma zamanı

Abone Ol Google News

Beşiktaş takımının, tribünlerdeki taraftarlardan bir farkı yok! Bir bütünlük içerisinde hareket etmesi gereken futbolcular, sosyal bir yığın gibi davranıyor. Oyuncular, sanki bir maç için bilet alıp tesadüfen yan yana gelen taraftarlar gibi bir görüntü içerisinde. Pas alışverişi ve pozisyon yönlendirmesinden tutun iletişimine kadar her alanda büyük bir kopukluk var. Yeni hoca tabii ki takımda düzeni sağlayacaktır ama ilk 11'e en az 5 kalitesi tartışılmaz transferin ihtiyaç olduğu resmen ortada.

Haberin Devamı

Takım umut vermiyor

Şu anda hiçbir Beşiktaşlı, puan tablosuna bakmak istemiyor. Şampiyonluk yarışından bir sonbahar gününde kopuldu. Takım, Avrupa potası hedefi ve Türkiye Kupası için de hiç umut vermiyor. Dün akşamki Kasımpaşa şokuyla 27 yıl sonra peş peşe evinde 3 kez kaybeden Kartal, kara kışı yaşıyor. Takımdaki birçok isim Afrika Kupası'nda. Bununla beraber eksikler var. Teknik direktör henüz belirsiz. Futbolcuların bir lideri yok. Tribünlerin oyunculara inancı kalmamış... Beşiktaş'ın içinde bulunduğu bu kaotik tablodan en az hasarla çıkabilmesi için Ocak ayını en iyi şekilde değerlendirmesi şart. Seçim sürecinde, "Ben, 204 ülkede istediğim kapıyı 10 dakikada açarım" diyen Başkan Hasan Arat'ın, en kısa sürede aksiyon alması zaruri.

Haberin Devamı

Transferin şampiyonu Beşiktaş olmalı

Başkan Hasan Arat, büyük bir teveccühle görevi devraldı ancak zamanı kısıtlı. Elindeki yetki, sadece 1,5 senelik. Bundan dolayı kredisi de uzun süreli değil. Ocak ayı içinde proaktif hamleler yapılmazsa eleştirilerin dozajı artabilir. Beşiktaş Camiası'nın bir bütün olabilmesi için futbol şubesinin ayağa kalkması şart. Sayın Başkan, üst segment bir teknik direktör getiremiyorsa bu durum kabul edilebilir. Daha önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da benzer bir sorun yaşadıklarını söylemişti. Ancak transfer konusunda gereken yapılmalı. Beşiktaş, bu sezonun şampiyonu olamasa bile geleceğe umutla bakabilmek için ara transfer döneminin şampiyonu olmalı. Başarıya aç bir teknik direktörle beraber; lider bir stoper, sorunsuz bir sağ bek, demir gibi bir ön libero, skorer bir 10 numara ve yıkıcı bir golcü, bu ay içinde İstanbul'a inmeli.

YORUM YAZ