MENÜ

Aboubakar'dan hayat öpücüğü

Abone Ol Google News

 

Lugano depremi sonrası dağılmanın eşiğine gelen Beşiktaş'ı, Vincent Aboubakar ayakta tuttu. Fotoğraf çekimlerinde objektife bakmamasıyla bilinen Kamerunlu yıldız, İstanbulspor karşısında bu kez kaleye bakmadan no look bir gol atarak koleksiyonuna özel bir an daha ekledi. Maçın başında rakip kalenin ağlarını havalandırarak takımına özgüven kazandıran Kamerunlu yıldız, son 5 maçta 6 gole ulaştı, totalde ise 14 kez skor katkısı vererek ustalık döneminde olduğunu gösterdi. Aboubakar'la beraber günün kahramanlarından Ghezzal'ın gol bulması, motivasyon artışı için önemliydi. Günün hayal kırıklığı ise Alex Oxlade-Chamberlain oldu. 90 dakika sahada kaldığı maçta 10 ikili mücadelenin hepsini kaybeden, 3'er orta ve şutun hiçbirinde isabet bulamayan İngiliz orta saha, beklentileri karşılamadı. Dünkü galibiyete rağmen takımın 10 numara ihtiyacı, yine hissedildi.

Haberin Devamı

Özel adamlar Cenk ve Salih!

Aboubakar'la beraber Beşiktaş'ın en önemli hücum silahı Cenk Tosun... A Milli golcü, ligde bu sezon skor üretemedi. Dün yedek başladığı maçta penaltı noktasında topun başına geçti. Ancak ligde golünün olmamasının üzerinde yarattığı baskıya rağmen Cenk'in, taraftarların tezahüratını duymazdan gelmeyip topu Ghezzal'a bırakması çok şık bir hareketti. Dünkü maçı asistle tamamlayan Salih Uçan da günün en başarılı isimlerinden biriydi. Salih, Aboubakar'ın golü sonrası takımı toplayıp birlik mesajı vermesi, takım motivasyonu için önemliydi.

Haberin Devamı

Çebi aday olacak mı...

Erken seçim kararı alan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Milli arada bir durum değerlendirmesi yapacak olan Çebi, yakın çevresiyle konuşup kararını verecek. Başkan, aday olursa yönetim listesinde büyük bir değişime gitmesi bekleniyor. Ek olarak Şenol Güneş'in yardımcısı olarak teknik ekibe katılan ve tecrübeli hocanın ayrılığı sonrası takımın başına geçen Burak Yılmaz'ın durumu da milli arada belli olacak. Seçime kadar devam etme durumu ağır basıyor.

YORUM YAZ