MENÜ

Yine olmadı

Abone Ol Google News

Atina'da bir sayı ile alınan yenilgi sonrası İstanbul'da galibiyet için her şey hazırdı. Tribünler tıklım tıklım, oyuncular moralliydi. Yunanistan'ı yenebileceğimizi orada göstermiştik. Ama her maçın hikayesi farklı oluyor. İstanbul'da işin mücadele kısmında sorun yoktu ama bitiricilik ve ikinci yarıda organize olma konusunda büyük sıkıntılar yaşadık yine. İlk yarıda Sloukas'ı oyundan düşürdük, hücumlar çok iyi işledi ama çok kolay atışlardan isabet bulamayınca Yunanistan umutlandı ve devreyi 36-33 önde bitirdi.

Haberin Devamı

Larkin'e inanılmaz baskı

3. çeyrek ise tam bir kabustu bizim için... Yunanistan kısaları her zamanki gibi oyunu okumakta, sakin kalıp en doğru şutu bulana kadar hücumları organize etmekte ustalar. Bu konuda bizden daha iyiler. Nitekim 3. çeyrekte neredeyse hatasız oynadı konuk ekip. Biz ise hiç bir çözüm üretemedik. 62-46'lık skor sonrası yine aynı Atina'da olduğu gibi can havliyle 14-0'lık seri yakalayıp skoru 62-60'a getirdik. Taraftar coşmuş, takım ivme yakalamış, galibiyetimiz için her türlü ortam hazır olmuştu. Ama Yunanistan mola dönüşü iki basket bulunca biz yine ritimden çıktık. Larkin'e inanılmaz baskı yapılıyor. Dün ona organizasyon konusunda yardımcı olan ikinci bir isim çıkmadı.

Haberin Devamı

Belarus ihraç edilirse...

Melih, Larkin ve Metecan daha çok bireysel becerilerle skor üretti ama bu oyun galibiyet için yeterli olmadı. Yunanistan'a karşı ikide iki yapmak işten bile değildi. Şimdi büyük olasılıkla Belarus kupadan ihraç edilecek. Otomatikman tur atlayabiliriz. İhraç edilmezlerse hem Belaurus'u hem de İngiltere'yi yenmemiz gerekebilir. Ama bu oyun tarzı ile ikinci turda işimiz kolay olmayacak...

YORUM YAZ