MENÜ

Yine olmadı

Abone Ol Google News

Alba Berlin deplasmanında küçük düşürücü bir yenilgi alan Fenerbahçe Beko, Milano karşısında ayağa kalkma maçı oynayacaktı. Oyuna da fena başlamadılar ama bir yerden sonra güçleri yetmedi. Şurası bir gerçek ki, seyircisiz oynamak Türk takımlarına hiç yaramadı. Gerek Anadolu Efes, gerekse Fenerbahçe Beko'da en ufak bir motivasyon belirtisi göremiyoruz. Nitekim Milano, Fenerbahçe için evinde kazanabileceği, son derece yumuşak bir takımdı. Messina'nın tartışılmaya başladığı şu dönemde Fenerbahçe, Milano için ilaç oldu.

Haberin Devamı

Sıfır katkı verdiler!

Kanarya, hücumda fena başlamadı maça. Ama ilk çeyrekte 28 sayı yiyince o iyi hücum performansı hiç işe yaramadı. Oyuncu değişiklikleri sonrası ise hücum ritmi bir anda kayboldu. Brown, Eddie, Melih, Ali Muhammed, Ulanovas 'sıfır' katkı verince Milano 20 sayılık farkı yakaladı. Kokosov 4. periyotta son çare olarak Biberoviç ve Westerman'a sarıldı. Takım 6 dakikada sadece 2 sayı yedi. Ama atamayınca bu savunma performansı da bir işe yaramadı.

Nereden nereye...

Haberin Devamı

Dağınık, birbirinden bağımsız oynayan, takıma benzemeyen bir görüntü verdi yine Sarı-Lacivertliler. 4. periyottaki çaba, mücadele güzeldi ama galibiyet yerine maç içindeki anlık performansları konuşabiliyoruz artık. Nereden, nereye... Matematiksel olarak hala Play-Off şansı var ama oynanan basketbol, oyuncuların saha içindeki, Kokoskov'un kenardaki vücut dili hiç umut vermiyor Fenerbahçeliler için...

YORUM YAZ