MENÜ

Uzatmada gelen zafer

Abone Ol Google News

Euroleague’de kolay maç yok söyleminin gerçek bir örneğiydi dünkü mücadele... Fenerbahçe Beko’nun evinde yenilgiye tahammülü yoktu. Alba Berlin’in ise kaybedeceği bir şey.

Haberin Devamı

Alman ekibi, OAKA’da uzatmada Panathinaikos’u devirmişti, bir başka sürprizi Ülker Arena’da yapmak üzereydi ama Sarı- Lacivertliler buna izin vermedi, uçurumun kenarından dönüp ayakta kalmayı başardı.

7 dakikada 4 sayı atabildik

Fenerbahçe oyuna çok iyi başladı aslında. Melih, Williams ve Datome toplamda 6/6 ile üçlük attı. Fark 14 sayılara çıktı. Kanarya ne zaman rotasyona girdi, Alba Berlin de maçın içine. Westerman, De Colo, Kalinic oyuna girdikten sonra Fenerbahçe’nin hücum ritmi bozuldu. 7 dakikada sadece 4 sayı atabildi Sarı-Lacivertliler. Çift haneli farklardan geri düştüler. Alba Berlin, Thieman, Cavanaugh, Schineider gibi oyuncularından mahrum olmasına rağmen, 40 dakika aynı basketbolu oynayabilen bir takım. Düzen içinde şutları buluyorlar. Soktukları zaman da her maça ortak oluyorlar.

Uzatmada Sloukas’ın asistleri...

Haberin Devamı

Dün de 2. çeyrekten itibaren soluk soluğa bir mücadele izledik. Son bölümde De Colo’nun yanı sıra Williams’ın katkıları ile normal sürede maç bitmek üzereydi. Ama kaçan serbest atış sonrası verilen hücum ribaundu ile maç uzatmaya gitti. Uzatmada ise Sloukas’ın asistleri maça damgasını vurdu. Ahmet ve De Colo’nun sayıları, Fenerbahçe’yi ipten aldı. Öyle ya da böyle, 3 maçtır kazanıyor Fenerbahçe...Play-Off potası ile aralarında sadece 1 galibiyet fark kaldı.

Geride kalan bütün kritik maçlar da İstanbul’da oynanacak. Takım hâlâ sorunlu. Ama düzeltecek ve yukarı tırmanacak çok zaman var.

YORUM YAZ