MENÜ

Thomas katkı verecektir

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko, kötü günler geçirdiği bu dönemde ciddi bir transfer hamlesi yaptı. Vesely’den umudun kesildiği günlerde uzun rotasyonuna kesinlikle böyle bir takviye gerekliydi. Malcolm Tomas da, bu aylarda olabilecek en iyi transferlerden biri bence.

Haberin Devamı

Hem 4, hem de 5 numara oynayabiliyor. Yakın mesafe şutu da olan Tomas’ın en büyük özelliği bence atletizm ve enerjik oluşu. Özellikle bu yıl ortaya karakter koyamayan, enerjisin son derece düşük bir görüntü veren Sarı- Lacivertliler için büyük fark yaratmasa da, bir açığı kapayacak bir transfer. Thomas’ın en önemli özelliğinden biri de istikrar. Geçen yıl Khimki forması altında neredeyse bütün maçları oynadı. 34 maçın 33’ünde yer alan Amerikalı forvet, 7.5 sayı 5.0 ribaunt ortalamaları yakaladı. Bu yıl Euroleague’in en kötü ribaunt alan takımı olan Fenerbahçe’ye bu alanda da katkı verecektir.

Eğer mümkünse, Westerman’ın yerine de delici, atlet ve kendi pozisyonunu yaratabilen bir kısa değişikliği olabilirse, Fenerbahçe geleceğe daha umutla bakar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ