MENÜ

Tecrübe kazandı

Abone Ol Google News

Euroleague'in iki iddialı takımının mücadelesinde iyi oynayan yoktu ama kazanan vardı. O da Efes'e oranla daha tecrübeli isimlere sahip olan Real Madrid oldu. Barcelona galibiyeti ile bir başka İspanyol Real Madrid karşısına çıkan Efes, oyuna da fena başlamadı. Çift haneli farklarla öne geçse de Micic dışında ikinci bir skroreri devreye sokamayan temsilcimiz maçı da koparamadı. Efes, eski günlerine benzer performanslar sergilerken üç sayılık atışlarda yüksek bir yüzde yakalıyor, Larkin'den de skor katkısı alıyordu. Dün ikisi birden olmadı. Larkin 6'da ‘0’ üçlük atarken, Efes takım halinde 31 üçlüğün tam 24'ünü kaçırdı.

Haberin Devamı

Gayret ettiler...

Hâl böyle olunca da skor çok kısır geçti. Anadolu Efes iyi savunma yapıp son ana kadar skorun içinde kalmayı başardı.

Ama kenardan gelen Causeur ve Carrol çok kritik ve zor üçlükleri sayıya çevirince, kafa kafaya giden maç Real Madrid'in oldu. Özellikle Carrol, önce Doğuş, ardından da Simon'un savunmalarından kurtulup zorluk derecesi yüksek şutları terübe farkıyla sokunca, galibiyeti de takımına getirdi.

Haberin Devamı

Efes, evinde kaybetmeye devam ediyor. Bir türlü istikrarı yakalayamadılar. Larkin ve Micic'in 12'de ‘0’ üçlük attığı bir günde, hele de Real Madrid'e karşı kazanmaları imkansızdı. Yine de denediler. Gayret ettiler ama olmadı....

YORUM YAZ