MENÜ

Sorumlusu yönetim

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın dün yaşadığı hezimetin baş sorumlusu yönetimdir. İki yıldır kenardan ‘taktik verebilecekleri’ ve bunu kabul edecek vasıfsız coach arayıp bulan yönetim, bu sezon
oyuncu seçiminde de hata yapınca, kendisinin 10’da biri bütçeye sahip sıradan bir takımdan fark yiyip alışık oldukları finalden uzak kaldılar.

Takımdan ayrılan Esmeral, Cappy, Angel, Matoviç, Veremeenko gibi oyuncuların yeri doldurulamadı. Yabancı diye alınan N’Dour oyuna bile giremiyor. Oyuna giren Bojoviç ve Zellous hiçbirşey oynamıyor.

Angel’i gönderip ardından onun ‘Fenerbahçeliliği’ni sorgulayanların ne kadar Fenerbahçeli olduğunu da sorgulamak lazım. 5 yılda kazanmadığı kupa kalmayan, formasının hakkını sonuna kadar veren Angel için ‘Fenerbahçe’de olmayı hak etmiyor’ diyenler o, formayı terletip Fenerbahçe için kupalar kazanırken, Fenerbahçe için ne yaptı acaba?

Dün Angel olsaydı, en azından yine bir final gelirdi.

Tina Charles dışında, yeni gelenlerden en ufak katkı alamadı Fenerbahçe, Prag karşısında.

Maç 48-48 olduktan sonra skor 14-1. Bu 14-1’lik seride gerçek bir oyun kurucu olan Palau, Vaughn’a aynı basketi 3 kere arka arkaya attırdı, Winnicki ve Fenerbahçe savunması onları seyrederken.

Hanusova, Burgova, Vesela ve Vaughn’dan oluşan uzun dörtlüsü 62 sayının 39’unu attı. Bütün ribauntları topladı. Tina Charles ve Hollingsworth ile burada ağırlık koymayı beklerken, pota altı üstünlüğünü Prag’a verdiğimiz için kaybettik.

Zaten sezon boyunca sergilenen basketbol, finali hak etmiyordu. Bir umut geldik belki burada daha farklı oynarlar diye ama olmadı.

Yönetim gelecek sene ‘kendi oyuncağı’ sandığı şubenin başına ya işi bilenleri getirsin, ya da boşuna bu kadar para harcamasın...

YORUM YAZ