MENÜ

Sıra geldi Barça'ya

Abone Ol Google News

2020’yle birlikte Play-Off şansı yeniden doğan Fenerbahçe Beko, bugün kritik bir maça çıkacak. Sarı-Lacivertliler, Final-Four adaylarından Barcelona’yı ağırlayacak. Kanarya, İspanyol ekibi karşısında 3 maçlık galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Kabus gibi başlamıştı sezon Fenerbahçe için. 2019 yılı sona ererken sadece 5 galibiyet alabilmişti Sarı-Lacivertliler. Ne 5 yıldır Final-Four oynayan bu takım, ne de Obradoviç için hiç alışık olan bir şey değildi bu.

Fikstür dezavantajı bitti

Hele ki iç sahada alınan Zalgiris, Zenit ve Valencia gibi takımlara karşı alınan yenilgiler umutları tüketmek üzereydi. Ama 2020 yılı çok farklı başladı... Önce Atina’da Olympiakos, ardından Vitoria’da gelen Baskonia galibiyeti ve son olarak farklı kazanılan Asvel maçı... Fenerbahçe Beko için Play-Off şansı yeniden doğdu. Fikstür dezavantajı da bitti.

Barcelona yaralı geliyor

Fenerbahçe ilk sekiz sırada bulunan takımlardan Barcelona, Real Madrid, CSKA Moskova, Maccabi, Panathianikos, Milano ve Kızıl Yıldız gibi takımları evinde ağırlayacak. Bu büyük bir avantaj. Tabii ki maçların kazanılması halinde. İlk rakip ise Barcelona. Barça, İstanbul’a yaralı geliyor. Sırasıyla, Baskonia, Anadolu Efes ve Maccabi’ye yenilen, ligde de sahasında Bilbao’ya mağlup olan Barcelona’da coach Pesiç tartışılmaya devam ederken, Fenerbahçe ise tam kadro olarak rakibi karşısına çıkacak. Yeni gelen Thomas ve Nunnally katkı vermeye başladı. İyileşen Vesely, çok hırslı ve enerjik göründü. Sloukas ve De Colo da beraber oynamaya alışmaya başladı.

Haberin Devamı

Henüz büyük maç kazanamadık

Bu yılki en kritik maçını oynayacak belki Fenerbahçe. Henüz hiç büyük maç kazanamadılar. Böyle bir zafere çok ihtiyaçları var. Barça galibiyeti puanın yanı sıra, moral ve özgüvenin artmasına da neden olacak.

YORUM YAZ