MENÜ

Play-Off zamanı

Abone Ol Google News

Euroleague'de Play-Off heyecanı, bugün Anadolu Efes-Real Madrid serisiyle başlıyor. Fenerbahçe Beko ise yarın Moskova deplasmanında CSKA'yla karşılaşacak...Normal şartlarda Efes'in 3-0 ile seriyi geçmesini bekliyorum. İki yıldır şampiyonluğu fazlasıyla hak eden bir performans sergiliyorlar.Fenerbahçe sezona kötü başlayıp harika bitirse de sakatlık ve hastalıklarla sarsıldı. Bu şartlar altında işi zor görünse de hasta olan 3 isim son dönemde Euroleague'de neredeyse hiç süre almadı.

Haberin Devamı

Euroleague'de yine iki ekibimiz de Final-Four kapısına dayandı. Son Final-Four'da birbiriyle karşılaşan temsilcilerimizden Anadolu Efes bugün Real Madrid'i ağırlıyor. Fenerbahçe Beko ise yarın Moskova'da CSKA deplasmanına çıkacak. 3 galibiyete ulaşan takımların tur atlayacağı eşleşmelerde Anadolu Efes evsahibi avantajına sahip olacak.

Müthiş bir hücum potansiyelleri var

Lacivert-Beyazlılar, sezona kötü başlasa da yeni yıldan itibaren müthiş bir ivme yakalayıp geçen yılki performansına ulaştı. Belki daha da iyi durumdalar. Takımda eksik yok. Müthiş bir hücum potansiyelleri var. Larkin-MicicSimon ve Beaubois gibi kısalar hücumlara yön verirken, diğerleri görevlerini harfiyen yerine getiriyor. Real Madrid'i son maçta deplasmanda 108-83 yenmeleri psikolojik üstünlüğü de onlara getiriyor.

Haberin Devamı

Rahatlık pahalıya malolabilir

Real her ne kadar sorunlu olsa da geleneği, kazanma alışkanlığı ve eksiklere rağmen yıldızlar dolu kadrosuyla tehdit unsuru. En ufak bir rahatlık pahalıya malolabilir. Campazzo'dan sonra Gabriel Deck de NBA'e gitti. Anthony Randolph sezonu kapadı. Trey Thompkins sakatlıktan yeni çıktı. Normal şartlarda Efes'in 3-0 ile seriyi geçmesini bekliyorum. İki yıldır şampiyonluğu fazlasıyla hak eden bir performans sergiliyorlar.

Vesely'nin bu seride oynaması beklenmiyor

Fenerbahçe Beko da sezona kötü başlayıp harika bitirse de sakatlık ve hastalıklarla sarsıldı. Barcelona maçında sakatlanan Vesely'nin bu seride oynaması beklenmiyor.

Coach Kokoskov yerine Erdem CanAyrıca Kovid-19 vakaları da can sıkıyor. Şu an için 4 oyuncu ve coach Kokoskov hasta. Takımın başında yardımcı antrenör Erdem Can olacak. Bu şartlar altında Fenerbahçe'nin işi zor görünse de hasta olan 3 isim son dönemde Euroleague'de neredeyse hiç süre almadı.

Eksikler yetişirse tur umudu artar

CSKA'da da Mike James takımdan ayrıldı. Bolomboy uzun süredir yok. Fakat yine de Moskova'da avantajlı durumdalar. Fenerbahçe'de eksikler İstanbul'daki maçlara yetişirse, Sarı-Lacivertliler'in tur için umudu olacaktır. Tabii Vesely de bir sürpriz yaparsa, o zaman şansı daha da artar...

YORUM YAZ