MENÜ

Normale dönüş

Abone Ol Google News

Anadolu Efes, Khimki karşısında hücum anlamında geçen yıla benzer bir performans sergiledi. Dunston ve Beubois’in yokluğunda, Larkin’i kenardan getiren Ergin Ataman, ikinci yarıda da savunma hamleleri yapınca Efes, zor geçmesi beklenen maçı kolay kazandı. Khimki, iki skorer guard Shved ve McCollum’un 43 sayısıyla Zenit’i deplasmanda mağlup etmişti. Efes, her ne kadar ilk yarı potasında 51 sayı görse de, başta Doğuş olmak üzere bu ikiliyi toplam 1/9 üçlük, 4/10 ikilik isabet oranı ile 16 sayıda tutunca, farka ulaştı.

Haberin Devamı

Efes hücumları ise ilk dakikadan itibaren tıkır tıkır işledi. Simon ilk yarıda 18 sayı atarken, kenardan gelen Larkin 20 sayı üretip eski günlerden esintiler sundu.

Miçiç 10 dakika oynayıp, 5 asist yaptı. Ama ikinci yarıda sakatlığı nedeniyle oynamadı. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Umarım ivme devam eder

Dunston’un yokluğunda Pleiss’in 7/8 isabet oranı ile 20 sayı atması da galibiyete büyük katkı yaptı. Takıma ilk transfer olduğunda eleştirilmişti. Ardından sözleşmesi uzatılınca eleştirildi. Bu yıl ise onun için kimse bir şey söylemiyor. Çünkü Pleiss, geldiği günden beri aldığı her dakikanın hakkını fazlasıyla verdi. Son derece profesyonel bir oyuncu ve doğru bir karakter. Oynadığı basketbol da ortada. Efes’te kim yoksa, diğeri onu tamamlamaya çalışıyor. Umarım bu ivme devam eder ve Efes, bıraktığı yer olan zirveye emin adımlarla ilerler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ