MENÜ

Müthiş Fenerbahçe

Abone Ol Google News

İki takımda da çok eksik vardı. Fenerbahçe Beko, Vesely, De Colo, Barthel, Shayok, İsmet hatta Henry'nin yokluğunda, Strelnieks, Leuvergne, Milaknis, Webster ve Jankunas'ın olmadığı Zalgiris karşısında ecel terleri döktü ama 4. periyodu harika oynayıp yoluna devam etti. Ligin en kötü takımı olan Zalgiris'e iki kez kaybetmek belki de bütün emeklerin çöpe atılmasına neden olacaktı.

Haberin Devamı

Geçen haftaki Olympiakos galibiyetinin de bir anlamı kalmayacaktı. Ama Sarı- Lacivertliler, coach Djordeviç'in de yokluğunda belki kötü oynadı, iyi hücum edemedi ama her zamanki gibi sahaya karakter koydu. İşin mücadele ve emek kısmını kusursuz yerine getirdi.

Dönüm noktası

Sakat sakat oynayan Henry'nin de devreye giremediği Fenerbahçe'de organizasyon anlamında tüm yük Şehmuz ve Guduriç'e kalmıştı. Fark bir ara 17 sayı olmuştu ama hiç geri adım atmadı Sarı- Lacivertliler. Şehmuz'un kaptığı top sonrası 2.21'lik Blazeviç'in üzerinden vurduğu smaç maçın dönüm noktası oldu. Şehmuz fitili ateşledi, Guduriç kontrolü eline aldı. Polonora çok kritik iki üçlük attı. Yavaş yavaş geri geldi Kanarya ve yaptığı müthiş savunma ile gitti denilen maçı geri getirdi.

Haberin Devamı

Doğru beşi buldu

İlk yarı sadece bir üçlük bulabilen Fenerbahçe Beko, ikinci yarıda Şehmuz 3, Guduriç 2, Polonora 2 ve Biberoviç'le de 1 olmaküzere 8 isabet üretti, dar rotasyonla oynamasına rağmen kendisini Play-Off iddiasında tutan bir galibiyete imza attı. Yardımcı coach Bjedov bu dar rotasyonu çok iyi yönetti. Son periyotta doğru beşi buldu, dakika verdiği herkesten maksimum verimi almayı başardı. Bu yoklukta, çok ama çok önemli bir galibiyet geldi. Tüm takımı tebrik ediyorum.

YORUM YAZ