MENÜ

Muhteşem Fenerbahçe

Abone Ol Google News

Yıllar sonra tribünler kapalı gişe. Aynı Obradoviç'li, Bogdanoviç'li, Udohlu, dönemlerdeki gibi... Takımın en önemli iki oyuncusu De Colo ve Vesely'nin yanı sıra Şehmuz, Barthel ve Shayok da yok. Rakip ise üst üste 9 maçtır kazanan, sadece 3 yenilgi ile zirvede yer alan Real Madrid. Fenerbahçe Beko ise bu yokluğa rağmen son 9 maçta 8 galibiyet almayı başarmış. Oyunun başında gördük ki, korkan, çekinen taraf Real Madrid. Coach Pablo Laso, yıllardır hiç görmediğimiz bir şekilde alan savunması ile çıkıyor Fenerbahçe Beko karşısına. İlk hedefleri Fenerbahçe'yi durdurmak. Ama duran kendileri oldu.

Haberin Devamı

Real sadece 17 sayı attı

Sarı-Lacivertliler öyle bir savunma yaptı ki ilk yarıda, Real Madrid sadece 17 sayıda kaldı. Kulüp tarihinin en kötü hücum performansını sergilemek zorunda bıraktı Fenerbahçe rakibini... Oyuna kim girerse girsin hakkını verdi. Önce kaptan Melih üçlükleri gönderdi rakip potaya. İkinci yarıda da İsmet... Floyd adeta savunma profesörü. İnanılmaz katkı veriyor. Booker, henry, Polonara, Ahmet, Pierre... neredeyse kusursuz oynadılar. Pablo Laso ve takımı ise çaresizlik içinde izledi Fenerbahçe Beko'yu... çok ama çok kıymetli bir galibiyet.

Haberin Devamı

Djordeviç yine mükemmel

Son 10 maçta 9. zaferini elde etti Djordeviç'in öğrencileri. Djordeviç'ten yine mükemmel bir savunma stratejisi izledik. Rakibi harika analiz eden, Milano deplasmanında olduğu gibi tüm silahları etkisiz hale getiren bir strateji... Taraftar da artık tamamen bu takımın arkasında. Onlara güveniyorlar... Futbol maçında statta az sayıda kişi vardı belki ama salonda 12 bin kişi..! harika, son derece keyifli bir geceydi bizler için... Şimdi kupa arası var. De Colo ve Vesely de gelecek... Umarım bu takım üzerine koyarak devam edecek..

YORUM YAZ