MENÜ

Mucizeye Ali izin vermedi

Abone Ol Google News

Beşiktaş Sompo Sigorta adeta eksildikçe çoğalıyor. Takımdan ayrılan Theodore, McAdoo ve McKissiç gibi yıldızların yokluğuna rağmen oynadığı basketboldan taviz vermeyen Beşiktaş, Fenerbahçe Beko karşısına da mevcut kadronun en etkilisi isimleri İsmet Akpınar ve Samet Geyik’ten yoksun olarak çıkmıştı. Bu şartlar altında Fenerbahçe’nin kolay bir galibiyet alması bekleniyordu.

Haberin Devamı

Beşiktaş 13 sayı geriye düştü

Nitekim Obradoviç de, maça Ali, Egehan, Melih, Berkay ve Ahmet beşiyle başladı. 7 dakika sahada kalan bu beş skoru 13-8’e getirdi. Daha sonra 5 yabancı sahaya girince periyodu 25- 10, devreyi de 46-29 galip bitirdi. Ama Burak Bıyıktay ve öğrencilerinin pes etmeye niyeti yoktu. Gerçekten inanılmaz bir karakter ortaya koyuyorlar. Yine geri adım atmadılar ve mücadeleyi bırakmadılar. İlk yarı potasında 46 sayı gören Siyah-Beyazlılar, 3. çeyrekte 15 sayı yedi. Son 5 dakikaya girilirken de skor 70-57 Fenerbahçe lehineydi.

Fenerbahçe 2. derbi vakası yaşanmadı

Bu andan itibaren Galatasaray derbisine benzer bir senaryo yaşandı. Bir türlü maçları koparamayan Kanarya, yine panikledi. Beşiktaş, Birkan ve Oğuz’un sayıları ile geri geldi. 22 saniye kala da Birkan’ın üçlüğü ile Kartal maçta ilk kez öne geçti. 73-72. Son 5 dakikada 16- 2’lik bir seri yakalamıştı Siyah-Beyazlılar. Ama bu kez Ali Muhammed, 2. bir derbi felaketine izin vermedi. Bitime 2 saniye kala potaya gidip sayıyı bulan tecrübeli guard, takımını ipten alırken, Beşiktaş’ın mucizesine izin vermedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ