MENÜ

Moerman'dan hayat öpücüğü

Abone Ol Google News

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren, henüz deplasmanda maç kazanamayan Panathinakios karşısında kolay bir galibiyet bekliyorduk aslında. Ama Efesli oyuncular da böyle düşününce, kâbus bir gibi gece yaşandı Sinan Erdem'de... Takımın tek pivotu Papagiannis'in de olmadığı Panathinaikos'un belki direnç koyacak gücü de yoktu. Ama Efes, çok rahat bir tempoda oynayınca Atina ekibi umutlandıkça maça tutundu. Kazanmak belki akıllarında yoktu ama karşılarında yumuşak bir takım görünce denemeye çalıştılar. Neredeyse yılın sürprizini gerçekleştiriyorlardı belki ama sahanın en formda ismi Moerman buna izin vermedi.

Haberin Devamı

Ritmini bulamadı

Maç boyu pozisyon bulmasına rağmen 28 üçlüğün 21'ini kaçıran Efes, bu nedenle bir türlü ritmini bulamadı. Ribauntlarda da üstünlüğü rakibe kaptıran Lacivert-Beyazlılar, skor üstünlüğünü bir türlü eline geçiremedi. Sonuçta kazanmak önemli ama bu oyun ilerisi için çok umut vermedi. Efes alışık olduğumuz düzenin çok uzağında. Ama bir şekilde kazanmayı başardı.

Stres yükü yüksek

Haberin Devamı

Son hücumda Ergin Ataman, Pleiss'i oyuna alıp sahayı açmayı denedi. Micic, köşede Pleiss'ı bulurken o da boş pozisyondaki Moerman'ı gördü. Bu kadar stres yükü yüksek maçta o şutu atmak hiç de kolay değildi aslında. Ama sahanın en sıcak ismi Moerman, o üçlükle takımını ipten alırken geleceğe de umutla bakmasını sağladı...

YORUM YAZ