MENÜ

Milli günde Türk derbisi

Abone Ol Google News

Euroleague'de Türk derbisi, Milli Takım haftasına denk geldi. Aynı gün A Milli Basketbol Takımımız, Minsk'te Belarus karşısına çıkarken Ataşehir'de Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Larkin ve Melih sahada

Her iki kulübümüz de diğer Euroleague takımlarının aksine Milli Takım'a oyuncu gönderme kararı alırken Fenerbahçe Şehmus ve Metecan'a, Efes ise Buğrahan, Tolga ve Erten'e izin verdi. Sadece Melih Mahmutoğlu ve Shane Larkin İstanbul'da kaldı ve bu derbide forma giyecekler. Maç öncesi Fenerbahçe'nin 3 maçlık mağlubiyet serisi bulunurken, sezona kötü başlayan Anadolu Efes ise üst üste 3 maç kazanmış olarak ezeli rakibinin karşısına çıkacak. İvme yakalayan, eski günlerine dönüş sinyali veren LacivertBeyazlılar, daha formda olan taraf. Ama Fenerbahçe Beko da sadece 3 galibiyette olmasına rağmen dönem dönem çok önemli performanslar sergiledi. İstikrar sorunu yaşayan SarıLacivertliler son üç maçta hücumda büyük sıkıntılar çekiyor. Milano'ya, 43, Bayern'e 63, Zalgiris'e ise 75 sayı atabilen Fenerbahçe Beko, kaybettiği bu üç maçta ortalama sadece 60 sayı üretebildi.

Haberin Devamı

Yabancıların performansı belirleyici olacak

Uzun süredir oynamayan Barthel'in yanı sıra Deyshawn Pierre'in de durumu maç saati belli olacak. Anadolu Efes'te ise ameliyat olan Doğuş Balbay 3 ay salonlardan uzak kalacak. James Anderson'un durumu da maç saati netlik kazanacak. İki tarafın eksiklerle çıkacağı mücadelede yabancıların performansı belirleyici olacak...

YORUM YAZ