MENÜ

Micic ipten aldı

Abone Ol Google News

Anadolu Efes için harika bir maç başlangıcı oldu. Pleiss'ın üçlükleri, Anderson'un yaptığı ekstra katkı ile ilk periyot 31-21 sona erdi. Hücum gücü kısıtlı, savunmasıyla maç kazanabilen bir takım olan Kızılyıldız'a karşı böyle bir hücum başlangıcı çok değerliydi. Ama Efes ne zaman rotasyona girdi, hiç ama hiç alışık olmadığımız bir şekilde kenardan 'sıfır' katkı aldı. Ligin en kötü şut atan takımlarından biri olan Kızılyıldız da inanılmaz bir üç sayı sayı yüzdesi ile oynayınca maçın rengi değişti. Moerman ve Singleton gibi iki dört numarasından da hiç skor bulamayan Efes, devreyi 46-43 geride kapattı.

Haberin Devamı

Önemli olan kötü günde kazanmak

İkinci yarıda da işler çok iyi gitmedi. Pleiss'ın hücumda verdiği katkının benzerini Dunston savunmada verince temsilcimiz skorda kalmayı başardı. Larkin 9 asist yapmasına karşın hiç üçlük isabeti bulamadı. Micic devreyi sayı atmadan kaparken, ikinci yarıda devreye girince Kızılyıldız'ı takibini sürdürdü Efes. Kalinic önderliğinde skor üretmekte zorlanmayan Belgrad ekibi son 2 dakikaya 81-74 önde girdi.

Haberin Devamı

0.9 saniye kala fişi çekti

İşler hiç yolunda gitmiyordu ama büyük takım olmak böyle bir şey. Savunma sertliğini artıran ekibimiz Micic'in 8 sayısıyla son bölüme 83-82 geride girdi. Sahanın yıldızı Kalinic 10 saniye kala 2 serbest atış birden kaçırdı. Ritmini yakalayan son MVP Micic, 0.9 saniye kala potaya giderken aldığı faul sonrası 2/2 attı, gitti denilen maç Efes'e geri döndü: 84-83. Önemli olan kötü gününde de kazanmayı başarmak. Efes bunu yapmayı çok iyi beceriyor. Micic'in son 2 dakikada attığı 10 sayı da geçen yıl boşuna en değerli oyuncu seçilmediğini de gösteriyor.

YORUM YAZ