MENÜ

Larkin ipten aldı

Abone Ol Google News

A Milli Basketbol Takımımız, 2022 Avrupa Şampiyonası yolunda, 'ya tamam ya devam' maçı olan Hollanda engelini zor da olsa aştı. Ay-Yıldızlılar, ikinci kez milli formayla sahada olan Larkin'in performansıyla rakibini 73-71 yendi, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

A Milli Basketbol Takımımız için ölüm kalım maçıydı. 3'te 0 yaptığımız grupta Hollanda'yı yenmek zorundaydık. Çok iyi oynamasak da Larkin'in önderliğinde, zor da olsa kazanıp umudumuzu son iki maça taşıdık. Daha önce de söylemiştik. Türk Milli Takımı buralarda olmamalıydı. Ama dipten kurtulmak için hala umudumuz var. Ölüm kalım maçını bu şekilde oynamak da hoş olmadı. Gereken mücadele, hırs ve azmi göremedik takımda. Ama bireysel yeteneklerimiz, kalite farkımız ile kazanmayı bildik.

Larkin'den 23 sayı, 9 asist

Larkin, 2. milli maçında 23 sayı ve 9 asistle harikalar yaratırken, uzunlarımız Sertaç ve Alperen'den gelen 22 sayılık katkı galiyibete yetti. Son anlarda 7 sayılık averajı da kapama fırsatı yakalamıştık ama iki maçta takımın en verimli ismi olan Berk'in yaptığı iki hata ile bu şansımızı kaçırdık.

Haberin Devamı

Bu galibiyet de düşündürücü!

Çok yanlış bir zamanda gidilen coach değişikliği de oynanan basketbola yansıdı. Orhun Ene, gelecekte Milli Takım'a faydalı olacaktır ama 4 gün önce göreve geldi. Larkin ve Efes'li oyuncular Kızıl Yıldız maçı için takımdan ayrılıp geri döndü. Çok az beraber çalışma fırsatı bulabildiler. Larkin, takıma, takım da ona alıştıkça oynanan basketbol da ileriye gidecektir. Ama ne olursa olsun, Hollanda gibi bizden iki gömlek aşağıda bir takıma Ankara'da yenilip, İstanbul'da bir basketle yenebilmek çok düşündürücü..

YORUM YAZ