MENÜ

Küçük çaplı skandal!

Abone Ol Google News

İlk yarıdaki Fenerbahçe Beko’nun mükemmele yakın basketbolu karşısında bir çok not almıştım. Ama onların hiç bir değeri kalmadı.

Haberin Devamı

Yazmanın da anlamı yok zaten. Evinde devreyi 20 sayı önde kapayıp, belki CSKA’ya, Real Madrid’e, Barcelona’ya kaybedebilirsin ama Bayern Münih’e kaybetmenin mazereti olamaz.

İzahı ise olur...

Yeni kurulan Fenerbahçe Beko’nun sezona beklediğimizden daha iyi başladığını söylemiştik. Ama işler hep yolunda gidiyordu Sarı- Lacivertliler için. İki yıldızı bulunan, tamamlayıcı oyuncularından katkı almaya fazlasıyla mecbur olan bir takım için işlerin kötü gittiğinde nasıl bir reaksiyon vereceğini görmek gerekiyordu.

Dün gördük. Resmen çuvalladılar. Geride kalan 3 maçta deplasmanda Alba ve Maccabi’yi yenen, Milano’ya ise son saniye üçlüğü ile kaybeden Bayern Münih fazlasıyla iyi durumdaydı. Ama ilk yarıda hiç maçın içine giremediler. İkinci yarıda Trinchieri basketbolunu oynamaya başladıklarında, Fenerbahçe ve Kokoskov çaresiz kaldı. Alınan 3 mola işe yaramadı. Hücumda hiç birşey üretemediler. Brown zaten soru işaretiydi. Kritik anlarda kendisine güvenilip güvenilmeyeceği konusunda o soru işaretlerini kaldıramadı...

Haberin Devamı

Eddie, Pierre, Ulanovas’ın da eli titreyince ki bu gayet doğal böyle bir takım için, bütün iş De Colo ve Vesely’e kaldı.

İlk yarı 15 asist üzerinden 45 sayı atan Fenerbahçe, 2. yarı 7 asist ve 16 sayıda kaldı. Hem de Bayern gibi vasat oyunculardan kurulu bir takıma karşı.

En çok övündükleri yön olan ribauntları da 36’ya 28 kaybetti Fenerbahçe. Bir yerde defoların erken çıkması hayra alamet olarak yorumlanmalı.

Alınan 2 galibiyet, herkesi çabuk havaya sokmuştu. Bayern, ayakları yere bastırdı. Fenerbahçe’nin en azından şapkasını önüne koyup, eksikleri düzeltme adına önünde uzun bir zaman var.

YORUM YAZ