MENÜ

Kanarya umut tazeledi

Abone Ol Google News

EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Asvel'i 81-59'luk skorla farklı mağlup etti. Kanarya, devre arasına 7 galibiyetle gidiyor. Kötü başladıkları sezonda, şu anki durumları en azından umutları taze tutuyor.

Haberin Devamı

Euroleague'de geçtiğimiz hafta Olympiakos'u yenen Fenerbahçe Beko, dün de Asvel'i çok iyi savunma yapıp mağlup etti, üst üste 2. galibiyetini aldı. Sarı-Lacivertliler'in bu yılki en net galibiyetiydi belki de. Gerek savunmada, gerekse hücumda 40 dakika boyunca aynı konsantrasonu sürdürmeyi denedi Fenerbahçe, bunda da genelde başarılı oldu. Asvel, ligin en iyi hücum takımlarından. Böyle bir takımı 59 sayıda tutmak önemliydi. Hücumda da topu paylaştı Fenerbahçe. Tam 23 asist yaptılar. Guduriç, De Colo, Melih ve Vesely çift haneli skorlara ulaşınca, farklı galibiyet de geldi. Vesely bu takımın çok önemli bir parçası. Onun iyi oynadığı, skora katkı yaptığı maçlarda Fenerbahçe hücumda çok daha rahatlıyor.

Kazanan takımın parçası...

Tabii bu iki galibiyete Marko Guduriç'in de dokunuşları oldu. Belki büyük bir yıldız değil ama kazanan takımın bir parçasıydı. Nasıl kazanılması gerektiğini biliyor ve arkadaşlarına da yardımcı oluyor gibi. De Colo iki yıldır liderlik yapamıyor. Guduriç bu konuda da Fransız yıldıza destek olacaktır. Bu arada De Colo, dün 3'te 2 ile üçlük attı. Son maçlarda felaket bir yüzdeye sahipti. Umarım böyle atmaya devam eder. Kanarya, devre arasına 7 galibiyetle gidiyor. Kötü başladıkları sezonda, şu anki durumları en azından umutları taze tutuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ