MENÜ

Kaf Kaf inat etti

Abone Ol Google News

Alba Berlin deplasmanında aldığı ağır yenilgi sonrası ligin en zor deplasmanı olan İzmir'e geçen Fenerbahçe Beko, neredeyse beklediğinden kolay bir galibiyet alıyordu ama son bölümdeki vurdumduymaz tavırları ve Pınar Karşıyaka'nın pes etmeyen karakteri sonrası bir kez daha salondan hüsranla ayrıldı.

Haberin Devamı

Metecan ve Semih gibi iki yerli rotasyonundan yoksun olarak maça çıkan Karşıyaka, ilk yarıda faul problemine de girince hücumda hiç ritm bulamadı. Fenerbahçe ise De Colo ve Melih'le kolay sayılar üretip devreyi 44-29 önde bitirdi.

Brown ve De Colo'dan top kayıpları

Fark bir ara 18'e çıksa da Sarı-Lacivertliler oyunu bir türlü koparamadı. Hakemi kandırmaya yönelik hareketlerden aldıkları gereksiz üç teknik faul ve 19 sayı, 5 asistle gecenin kahramanı olmaya aday Lorenzo Brown'la başlayan, De Colo ile devam eden top kayıpları bir anda Karşıyaka'yı maça ortak etti. Ufuk Sarıca'nın denediği baskılı savunma sonrası M'Baye önderliğindeki Kaf Kaf, son bölümde Sek Henry ile Taylor'un skor katkısı ile bir anda öne geçmeyi başardı. 3 çeyrekte toplam 48, 4. periyotta ise tam 35 sayı atan Pınar Karşıyaka, oyunu asla bırakmamanın ödülünü de fazlasıyla aldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ