MENÜ

KAF KAF başladığı gibi bitirdi

Abone Ol Google News

Basketbol Ligi'nde haftanın önemli maçında evinde bu sezon sadece 1yenilgialanPınar Karşıyaka, müthiş bir hücum basketbolu sonrası Galatasaray NEF'i 103 sayı atıp farklı devirdi. 21'er sayı atan McCollum ve Angola sahanın yıldızı oldular.

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka ile Galatasaray NEF arasındaki mücadele beklenildiği gibi keyifli, bol skorlu geçti. Maça Tomas Akyazılı'nın sürpriz sayıları ile başlayan İzmir ekibi bir anda çift haneli farkları yakaladı, bir daha da rakibine yakalanmadı. Galatasaray için sezon sorunlu geçiyor. Sezon başında yaptığı transfer hamlelerinden hiç verim alamayan ve takımı neredeyse tamamen değiştiren Sarı-Kırmızılılar'ın gönderdiği isimlerden biri olan Angola da Karşıyaka adına dün harikalar yarattı. Bazen sistem ya da kadro kimyası bir oyuncunun performansını gece ile gündüz kadar farklı kılabiliyor. Bunun en canlı örneği de Angola. Tomas Akyazılı'dan sonra sazı eline alan skorer oyuncu, müthiş bir üçlük yüzdesiyle Karşıyaka'nın devreyi 55-43önde bitirmesini sağladı.

Galatasaray, Russel ve Ennis'le oyuna tutundu

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni transferi Russel kendisinden bekleneni veriyor. İlk direnci o koydu. Ardından Ennis devreye girdi. Fark sürekli çift hanelerde seyretmesine rağmen Galatasaray bu iki oyuncu sayesinde skora tutunmayı başardı. Cim Bom bir ara8sayı kadar rakibine yaklaşsa da, son bölümde Berkan ve McCollum ile atmaya devam eden Pınar Karşıyaka oyunu kopardı ve salondan 103-91 galip ayrılıp evindeki galibiyet serisini sürdürdü...

YORUM YAZ