MENÜ

Galatasaray dibe vurdu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Neptunas tarihinde ilk kez Euroleague oynuyor...

Euroleague’in en düşük bütçeli ve tecrübesiz takımı...

Litvanya ekolü ama Litvanya Milli Takımı’nda oynayan bir oyuncusu bile yok.

1 Amerikalı ile yola çıktılar, şu an sadece 2 Amerikalı oyuncuları var... Bütün takımı toplasan Arroyo-Erceg’in parası etmezler... Böyle bir takıma yenildi geçen yıl çeyrek fifinal oynayan, bu yıl da yüzde 95 elenenecek olan Galatasaray Liv Hospital... Şimdi kimse bana “İyi ama sadece Galatasaray’ı değil, Kızıl Yıldız’ı, Laboral’i ve Valencia’yı da yendiler” demesin... Bu maç senin kaderini belirleyecekse karar maçıysa kazanacaksın...

Çok zor...

Sezon başında yapılan yanlış yabancı tercihleri, Ünal Aysal yönetiminden kalan, maça çıkmama kararı ile devam eden maddi çöküş ve Ergin Ataman’ın dün takımı çok kötü yönetmesi, hezimetin nedenleriydi.

Aradori ve Jawai hiç oynamadı. Vouguikas’ı sanki bir ara görür gibi oldum ama net hatırlamıyorum! Skorer diye gelen Pocius 7 şutun 6’sını kaçırdı. Çoğu yanlış tercihlerdi.

Arroyo gününde değildi belki ama böyle bir maçta bu kadar kenarda oturması yanlıştı. İkinci yarıda oynasa bir şekilde oyuna ısınıp maçı çevirebilirdi. Bu tip şeyleri defalarca yaptı Arroyo.

Ataman’ın haksız itirazı sonucu aldığı teknik faul sonrası da maç koptu. Şimdi Valencia önce Laboral’i yenecek, sonra Neptünas’ı yenecek, dibe vurmuş Galatasaray da seyircisiz salonda Olympiakos’u devirecek. Ölme eşşeğim ölme!

YORUM YAZ