MENÜ

Gabriel şov

Abone Ol Google News

Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin yıldızları 2019 All-Star şöleninde Sinan Erdem’de basketbolseverler ile buluştu.

Haberin Devamı

Organizasyon çoğu zaman eleştiri alsa da, dünkü gerek şovlar, gerek oyuncuların gösterdiği saygı, gerekse yarışmalarla oldukça keyifli geçti. Özellikle de çocuklar açısından. Burada ne kadar çok çocuk basketbolu severse, Türk basketbolu için o kadar faydalı geçmiş demektir.

Yetenek yarışmasında Darüşşafakalı Doğuş Özdemiroğlu son yılların en iyi performansını sergiledi belki de. Hiç hata yapmadan parkuru 25 saniyede bitirdi.

Melih yok, Guduric var

Üç sayı denince akla Melih Mahmutoğlu gelir. Bu kez Melih yoktu ama takım arkadaşı Marko Guduric ondan bayrağı devraldı.

Geldiği günden bu yana eleştiri alan ama son zamanlarda takıma önemli katkılar veren genç forvet, ne kadar iyi bir net şutör olduğunu da gösterdi.

Smaç yarışmaları bazen keyifli, bazense katılımcıların özen göstermeden gelmeleri nedeniyle sıkıcı geçerdi. Dünkü smaç yarışması ise harikaydı.

Finale Galatasaraylı Auguste ile Telekom’dan Gabriel kaldı ama elenenler de harika smaçlar yaptı. Uçan adam Gabriel, jüriden iki smaç sonunda 99 puan alıp birinciliğe ulaştı.

Haberin Devamı

Hızını alamadı...

Gabriel hızını alamamış ki, Asya-Avrupa Karmaları arasında oynanan All-Star maçına da müthiş başladı. Smaç şampiyonluğundan sonra gözünü MVP ödülüne de dikmişti Amerikalı forvet. Daha ilk çeyrekte çoğu smaçtan olmak üzere 18 atarken, devre sonunda da 28 sayıya ulaştı.

İkinci yarıda da atmaya devam etti Gabriel. Moerman üçlüklerle 34 sayıya ulaştı, son ana kadar Avrupa takımını taşıdı ama Beaubois’in şutları girmeyince Asya maçı 147- 146 kazanırken, 44 sayıyla oynayan Kenny Gabriel, smaç yarışmasından sonra maçın da En Değerli Oyuncusu seçildi.

YORUM YAZ