MENÜ

Fener'den nokta atışı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko, belki sezon başı gerçekleştirmesi gereken kısa hamlesini, geç de olsa yaptı. İki sezon Fenerbahçe forması giyen, Euroleague şampiyonu kadroda yer alan James Nunnally, iki yıl aradan sonra Sarı-Lacivertli takıma geri döndü. Fenerbahçe’nin bu yılki eksiklerinden biri potaya gidebilen, delici aynı zamanda şutu olan atletik bir kısaya olan ihtiyacıydı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de oynadığı dönemlerde Obradoviç tarafından rakibin skorerlerini de savunma görevi verilen Amerikalı oyuncu, takımı, düzeni, coachun sistemini çok iyi biliyor. Bu da büyük bir avantaj olacak.

Olympiakos galibiyeti ile 2020 yılına harika bir başlangıç yapan Sarı-Lacivertliler, 2019’u unutturmak amacında.

Fark sadece iki...

Malcolm Thomas transferi sonrası Leuvergne ile de yollar ayrılıyor. Fransız yıldızla anlaşma sağlandı. Asvel’in ilgilendiği Leuvergne’nin ücretinin bir bölümü yine Fenerbahçe tarafından karşılanacak ve Fransız oyuncu büyük olasılıkla takımdan ayrılacak. Bu kadar kötü gidişe rağmen, devre bittiğinde Play-Off sınırındaki takımlarla arada sadece 2 galibiyet fark var. Kanarya, ikinci yarıda fikstür avantajını kullanabilirse, yine hedefe rahatlıkla ulaşabilir.

Haberin Devamı

YORUM YAZ