MENÜ

Fener'den dev adım

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko için çok kritik bir maçtı. Bitime 5 hafta kala kolay sayılmayacak bir fikstüre sahip olan Sarı-Lacivertiler'in hedefi doğrultusunda mutlaka kazanması gerekiyordu. Maça bu da bu bilinç ve konsantrasyonla başlayan Fenerbahçe, zaman zaman iniş-çıkışlar yaşasa da net bir galibiyete imza attı.

Haberin Devamı

Wilbekın, Pierre ve Metecan gibi oyuncular sakattı ama özellikle kenardan gelen ve fazla skor beklentisi olmayan isimlerin yaptığı ekstra katkı çok değerli oldu. Maçın başında 4 top kaybı yapıp kenara gelen Motley'in yerine giren Jekiri ilk yarıda 10 sayılık katkı verdi. 3 numaraların yokluğunda şans bulan Biberoviç arka arkaya 6 sayı üretti. Takıma yeni katılan Dorsey de 2. çeyrekte çok kısa sürede 11 sayıya ulaştı. Skor 35-35 olduktan sonra yakalanan 11-0'lık seri devrenin 46-35 sona ermesi Fenerbahçe'ye ciddi bir avantaj sağladı.

Sıralamayı belirleyecek

İkinci yarıda Hayes-Davis devreye girdi. 15 sayı atan Davis'e, Motley ve Guduriç de eklenince, ortaya harika bir takım oyunu çıktı. Sarı-Lacivertliler 18 galibiyete ulaştı. Play-Off'u neredeyse garantilediler. Bundan sonra alınacak sonuçlar sıralamayı belirleyecek. Play-Off'a kadar Pierre ve Wilbekın'ın da döneceğini düşündüğümüzde iyi bir eşleşme Final-Four umutlarımızı canlı tutar...

Haberin Devamı
YORUM YAZ