MENÜ

Fenerbahçe tepetaklak

Abone Ol Google News

FenerbahçeBeko'da işleriyi gitmiyor. Geçen haftaAsvel'e farklı yenilen Fenerbahçe, dün de Sloukas'tan yoksun oynayan Olympiakos'a93-73 yenildi, 22. haftada9. mağlubiyetini aldı. Oyuna çok kötü hücum ederek ve top kayıplarıyla başlayan Sarı-Lacivertiler,rakibin üçlükerine engel olamadı. 12 üçlüğün9'unda isabet bulanAtina etibi bir anda46-16öne geçti ve maç orada bitti. Sezona ilk9 maçın8'ini kazanarak başlayan Kanarya, artık bambaşka bir seviyede. Bunda sakatlıklarla bozulan ritmin yanı sıra İtoudis'in takımla çok fazla oynamasının da rolü büyük. İşler güzel giderkenCalathes veHayes çok formdaydı ve beklenin üzerinde katkı veriyorlardı. Onlar standartların da altına düşünceYunan coach icatlar çıkarmaya başladı.

Haberin Devamı

Ne zaman Guduriç oyun kurucu oynamaya başladı, takımdaki tüm taşlar da yerinden oynadı. Sırp skorer, forvetteyken de oyunu yönlendirebilin birisimdi.Ama topu getirmeye başlayınca hem kendi verimi hem de takımın ritmi dibe vurdu. Bakmayın dün bir sürü sayı attığına... Takımda Wilbekın ve Edwards varsa onlar oyun kurucu oynar. Guduriç gerçek pozisyonda oynar ve daha verimli olur.Umarım İtoudis bu hatadan bir an önce geri döner.

Haberin Devamı

Tahrik edercesine...

Fark erken açılınca sinirler de bozuldu.Ama Wilbekın ve İtoudis'i çalınan ucuz teknik fauller ve ABD'lin oyun dışı kalması kabul edilemez.Hele ortam gerginken 2. yarıya biraz geciken Fenerbahçe benchine 'hakem molası' verilmesi inanılır gibi değildi.Hakemlerresmen ortamı, takımı ve taraftarı tahrik edercesine davrandılar. Fenerbahçe'nin bir molası gasp edildi. Bir ara fark 13'e inmişti.Velev ki oyun kafa kafaya geldi, bu hayatımda ilk kez gördüğüm 'hakem tarafından verilen mola' kararı onların canını fazlasıyla sıkardı...

YORUM YAZ