MENÜ

Fenerbahçe sürpriz peşinde

Abone Ol Google News

Fenerbahçe yeni bir takım. Uzun vadede başarılı olabilmesi için herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerekecek. Maccabi'nin de Euroleague'de, temsilcimiz gibi 2 galibiyet ve 3 yenilgisi var. Ama Fenerbahçe'ye oranla daha oturmuş bir kadroya sahipler. Kanarya bugün galibiyet çıkarırsa, sürpriz yapmış olur.

Haberin Devamı

Kokoskov yönetimindeki yeni Fenerbahçe Beko, Euroleague'deki 6. maçına çıkıyor. İlk iki hafta Kızılyıldız ve Anadolu Efes'i çok iyi bir oyundan sonra yenen, ardından evinde CSKA ve Bayern'e kendi hataları ile mağlup olan Sarı-Lacivertliler fena bir başlangıç yapmazken, Panathinaikos deplasmanında sezonun en kötü performansını sergiledi. Defoları bu maçta biraz açığa çıkan Sarı-Lacivertliler'in, De Colo etkisiz hale getirildiğinde hücumda ne duruma düştüğünü de görmüş olduk. Fenerbahçe yeni bir takım. De Colo ve Vesely gibi iki yıldız etrafına, rol oyuncuları diyebileceğimiz isimleri monte ederek bir sistem oturtmaya çalışan bir takım. Uzun vadede başarılı olabilmesi için herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerekecek. Bu da zaman alacak.

Haberin Devamı

Başarıyı beklememek lazım!

Bugünkü rakip Maccabi de sezona çok iyi başlamadı. Fenerbahçe gibi 2 galibiyet ve 3 yenilgileri var. Ama Fenerbahçe'ye oranla daha oturmuş bir kadroya sahipler. Fenerbahçe gibi takımların deplasmanlarda hele ki sezon başında çok başarılı olmasını beklememek lazım. Bugün Tel Aviv'den bir galibiyet çıkarırlarsa bana göre sürpriz yapmış olurlar. Zor bir deplasmanda ortaya nasıl bir karakter koyacaklarını göreceğiz. Bu akşamki oyun, gelecek için Fenerbahçe'nin yoluna ışık tutacaktır.

YORUM YAZ