MENÜ

Fenerbahçe, Maccabi'ye patladı

Abone Ol Google News

Euroleague’de çift maç haftalarında enteresan sonuçlar alınmaya devam ediyor. Salı günü İstanbul’da kazanması beklenen Fenerbahçe Beko, Kızıl Yıldız karşısında şok bir yenilgi almıştı. İlk 4 içinde bulunan Maccabi maçının ise tarafsız sahada da olması nedeniyle biraz daha zorlu geçmesi düşünülebilirdi. Ama Fenerbahçe, 2. periyottan itibaren öyle bir performans gösterdi ki, bir anda sürklase etti İsrail ekibini.

Haberin Devamı

22-22 biten çeyrek sonrası Dorsey ve Papagiannis’in basketleri ile 13-0’la başladık 2.periyoda. Maccabi molanın ardından 7-0’la geri döndü ama Jasikevicius molası sonrası maç bitti. Papagiannis arka arkaya 8 sayı atınca fark 15’e çıktı. Ama durmadı Kanarya... Attıkta attılar. Wilbekın’ın üçlükleri ile deve biterken 26 farka ulaştılar: 57-31. Fenerbahçe 3. çeyrekte de bıraktığı yerden devam etti. Maccabi son kurşunlarını kullanmak istiyordu ama hem savunmada hem hücumda çok kararlı bir Fenerbahçe Beko vardı sahada. Sertaç girdi blok ve smaçlarla takımının enerjisinin düşmesine izin vermedi. Madar, Dorsey, Hayes skora katkı vermeye başladı.

Haberin Devamı

Domine etti…

3. periyot bittiğinde ise fark tam 32’ye çıkmıştı. 4. periyot ise formalite icabı oynandı. Jasikevicius tüm oyuncularına şans verirken, motivasyon hiç düşmedi. Bu kez Motley pota altını domine etti ve skor bitime 3.5 dakika kala 100-66’ya geldi. Sezonun en farklı galibiyetlerinden birini alan Sarı-Lacivertliler Play-Off yolunda bir engeli daha aştı...

YORUM YAZ