MENÜ

Fenerbahçe dağıttı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Euroleague’de De Colo, Vesely ve Barthel’in yokluğunda Shayok da sakatlanınca dar bir rotasyona kaldı. Ancak Sarı-Lacivertliler topu paylaştı, coşkulu oynadı ve bu eksiklere rağmen Olympiakos’u sürklase etti. Kanarya 14 farkla ikili averajı da aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, 'şu yok, bu sakat' diye sızlanmadan oynadı, gereğini yaptı ve harika bir galibiyete imza attı ilk 4 sıra içinde yer alan Olympiakos'a karşı. De Colo ve Vesely, istatistiklere baktığımız zaman takımın yarısıydı belki. Barthel zaten yok. Shayok da sakatlanınca dar bir rotasyona kalmıştı Sarı- Lacivertliler... Ama sezon başından bu yana yaptıkları en iyi iş olan mücadeleyi, agresifliği daha da arttırdılar. Topu paylaştılar. Coşkulu oynadılar ve bu eksiklere rağmen Olympiakos'u sürklase ettiler. Bu yıl izlediğim en keyifli Fenerbahçe'ydi belki de. Henry, sakat sakat oynamasına rağmen ilk direnişi gösteren oyuncu oldu. Ona Polonara, Pierre, Booker eşlik etti. En önemlisi kenar katkısıydı. Kaptan Melih, kenardan gelip 4/5 üçlük isabeti ile 17 sayıya ulaşırken, Metecan, İsmet, Guduriç, Floyd, Şehmuz büyük katkılar verdi. Takım gibi hücum etti, takım gibi savunma yaptı Fenerbahçe Beko .Özellikle 3. çeyrekte Olymiakos'u adeta boğdular. Rakibi bir periyotta tam 8 top kaybına zorlayan Fenerbahçe savunması, ne kadar kararlı olduğunu da gösterdi. Bu kararlılık karşısında da Olympiakos direnmeyi bıraktı.

Haberin Devamı

Eksildikçe çoğaldılar

Yapılan 27 asist, sadece 9 top kaybı maçı ne kadar istediklerinin ve konsantre olduklarının da bir göstergesiydi. İlk rövanşı aldı Fenerbahçe. İlk yarıda son anda kaybedilen maçlar vardı. Diğerleri de sırasıyla gelecek umarım. De Colo ve Vesely'nin sakatlığı, Play-Off için bizleri umutsuzluğa itmişti belki ama dünkü oyun, hala umutları taze tutmamız gerektiğini gösterdi. Eksildikçe çoğalan bir Fenerbahçe izledik. Devamının gelmesi dileğiyle...

YORUM YAZ