MENÜ

Fenerbahçe adım adım

Abone Ol Google News

2020 yılında bambaşka bir Fenerbahçe Beko izlemeye devam ediyoruz. Kötü gidişat sonrası önce Olympiakos’u, ardından da Baskonia’yı deplasmanda deviren Kanarya, dün de sıralamada kendisinden yukarıda bulunan Asvel Villeurbanne’ı çok üstün bir oyundan sonra farklı mağlup etti. Thomas ve Nunnally takviyelerinin ardından Vesely’nin iyileşmesi, Lauvergne’nin tekrar kadroya dahil edilmesi, Sarı-Lacivertliler’de rotasyonu da oldukça genişletti. Savunmasını giderek oturtan Fenerbahçe, Asvel’i 60’lı sayılarda tutarken, ribauntlarda da ilk kez bir maçta rakibine üstünlük sağladı.

Haberin Devamı

Sloukas’a dinlenmek yaramış

Vesely tam olarak hazır olmamasına rağmen, takımda eksik olan enerjiyi getiren isimdi. Nunnally, İTÜ maçından sonra Asvel’e karşı da üçlüklerini gönderdi. Son iki maçta forma giymeyen Sloukas’a, dinlenmek yaramış. Yunan oyun kurucu 10 sayı atarken, tam 10 asistle ‘double-double’ yapmayı başardı.

Üst yerlere doğru...

De Colo, Williams ve Datome de skor yükünü sırtlarken, özgüveni gelmiş, taraftarıyla bütünleşmiş bir Fenerbahçe izledik sahada. Kanarya, üst üste Barcelona ve Milano’yu ağırlayacak. Bu maçlarda da alınacak iki galibiyet Fenerbahçe’yi belki de tahmin ettiğinin de üstünde yerlere taşıyabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ