MENÜ

Fener söktü aldı

Abone Ol Google News

Milano'dan sonra bambaşka bir takım yapısına sahip olan Asvel'i deplasmanda yenmek hiç de kolay değildi. Milano gibi teknik gücü yüksek bir takımdan sonra Asvel gibi genellikle fiziksel gücüyle oynayan bir takıma karşı farklı bir basketbol sergileyerek kazandı Fenerbahçe Beko... Mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Hiç geri adım atmadı Fenerbahçeli oyuncular. Oyun neredeyse tamamen birebir oyuna yığıldı, çok zorlandı, geri de düştü ama kararlığından vazgeçmedi Sarı-Lacivertliler. Nitekim maç son topa kaldı, son topu da De Colo harika oynayınca hedefi doğrultusunda zorlu bir deplasmanı daha aştı Fenerbahçe Beko...

Haberin Devamı

De Colo, son ikibuçuk aydır olduğu gibi yine takımın skor lideriydi. Pierre, fizikli Asvel oyuncularına karşı müthiş birebirler oynadı.

O'Quinn en çok katkı verdiği maçı çıkardı.

Brown, üzerinden yük kalkınca çok hafifledi.

Karar verici değil de, tamamlayıcı rolde harikalar yaratmaya başladı.

Milano'da olduğu gibi son derece keyifli, izlerken zevk aldığımız, heyecan dozu yüksek, çok kaliteli bir maç oldu.

Haberin Devamı

Asvel, aralarında Barcelona deplasmanının da olduğu 6 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Çarşamba günü Kaunas'ta bu seri son buldu ama Fransız ekibi genelde skordan bağımsız olarak oynayan, özellikle kendi evinde kolay maç vermeyen bir takım. Onlar da sonuna kadar denedi, hiç geri adım atmadılar ama son sözü kalite söyledi.

Fenerbahçe, son 12 maçta 11. galibiyetini elde etti.

Fikstür zordu ama en zor 2 deplasmanı kazandılar. Diğerlerini neden kazanmasınlar?

İlk 4 ile galibiyet farkı sadece 1'e indi... Böyle devam!!

YORUM YAZ