MENÜ

Fener Play-Off'ta

Abone Ol Google News

Her ne kadar Play-Off'u son haftaya kadar garantilemese de, kazanması halinde sezonu 5. sırada bitirecek olan Fenerbahçe Beko, yine basit hatalarla maçı rakibine hediye etti, büyük bir fırsat tepti. Baskonia ve Zalgiris'in kazanması halinde Play-Off dışında kalacak olan Fenerbahçe, İspanyol ekibi Atina'da mağlup olunca kendisini ilk sekizde buldu.

Haberin Devamı

Kızıl Yıldız, iddiası olmamasına rağmen evinde oynadığı son 4 maçı kazanmıştı. Tribünler tıklım tıklım dolu, ligin hakkını veren bir basketbol oynuyordu Belgrad ekibi. Ama Fenerbahçe eksiklerine rağmen oyunun büyük bölümün kontrol etti. İtoudis, aynı Efes maçında olduğu gibi yine 7 kişilik bir rotasyon belirlemişti. Motley pota altında harika oynadı. Calathes 11 sayı ve 12 asistle oynayıp hücumları çok iyi organize etti.

İpini kesemedi!

Hayes Davis 4. çeyreğin yıldızıydı. Onun performansı ile 'artık kazandık' dediğimiz noktaya bile geldik. Ama Guduriç ve Dorsey'in verimsizliğinin yanı sıra son dakika içinde birer top kaybı yapınca Campazzo'nun basketi ile maç uzadı. Arjantinli'nin sayıları ile Kızıl Yıldız 6 sayı kadar öne geçti. Son top yine bize geldi ama Calathes'in üçlüğü girmeyince Fenerbahçe, kendi ipini kesemedi. Ancak Baskonia'nın, Olympiakos'a kaybetmesi ile Sarı-Lacivertliler'in Play-Off'a kalması kesinleşti. Fakat 5.'lik şansını çok zora sokan Sarı- Lacivertiler'in Play-Off sırası ve rakibi, bugün oynanacak olan maçlardan sonra belli olacak...

Haberin Devamı
YORUM YAZ