MENÜ

Fener hazır değil

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko, Obradoviç döneminde bir çok kötü maç oynadı, bir çok kez farklı yenildi ama bu kadar kötü hücum ettiği bir maç daha oynamamıştı. Sakatlıktan dönen Vesely, ilk beşteki yerini alırken, De Colo dışında takıma katkı veren bir oyuncu bile çıkmadı.

Haberin Devamı

Stark Arena’da 17 bin kişi vardı. Ama Fenerbahçe böyle atmosferlere alışıktı. Kızılyıldız’ın evinde kolay kaybetmeyeceğini, mücadele edeceğini biliyorduk ama hücumda bu kadar durağan olabileceğini hiç tahmin etmemiştik. Aslında işin mücadele kısmında hiç sorun yoktu. Savunmada mükemmele yakındı Kanarya. Sadece gereğinden fazla hücum ribaundu verdiler rakibe. Ama hücumlar felaketti.

Çok yavaş oynadılar

Kanarya açık alan basketbolunu seven, çok fazla geçiş hücumu deneyen bir takım olmadı hiç bir zaman. Ama en iyi yaptıkları şey, set hücumlarını çok hızlı ve doğru oynamaktı. Dün ise çok ama çok yavaş oynadılar. Her hücumda top bir oyuncunun elinde patladı, o da el üstü üçlük atmak durumunda kaldı. Her şeye rağmen Fenerbahçe Beko maçı kazanacak noktaya getirdi.

Haberin Devamı

Sıkıntılı geçecek!

5 dakika kala Ali Muhammed’in üçlüğü ile fark 2’ye indi: 53-51. Ama mola dönüşü Kızılyıldız’ın 5-0’lık serisi, yapılan basit top kayıpları, Fenerbahçe’nin son umudunu da yitirmesine neden oldu. Sarı- Lacivertliler, ilk kez bir sezona 2 yenilgi ile başladı.

Daha yolun başı. Köprünün altından çok sular akacak. Ama şu anki durum, bireysel olarak birçok oyuncunun formsuz olması. Ali Muhammed, Sloukas, Datome, Kaliniç ve Ahmet hiç hazır değil. Real maçının yıldızı Williams sayı atamadı. Sezon başı sıkıntılı geçecek. Ama önemli olan mart ve nisan ayında formda olmak.

YORUM YAZ