MENÜ

Fener direnemedi

Abone Ol Google News

Wilbekin, Pierre ve Guduriç'ten yoksun olarak güçlü Real Madrid karşısına çıkan Fenerbahçe Beko, evinde farklı yenildi 2. mağlubiyetini aldı. Kanarya, bu sonuca rağmen liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, ilk kez bu kadar zor şartlar altında bir maça çıkıyordu. Rakip de şampiyonluk adaylarından Real Madrid'di... Onlarda da Hanga ve Yabusele gibi önemli oyuncular yoktu belki ama ellerindeki geniş rotasyon nedeniyle Fenerbahçe kadar etkilenmediler. Kanarya'nın kısa rotasyonunda zorlanacağını tahmin ediyorduk. Sahadaki isimlerden İsmet ve Calathes de tam hazır olmadığı için hücumda çok düşük bir enerji ile başladı Fenerbahçe.. 25-10 geriye düşen Kanarya bir daha da rakibini yakalayamadı. Fark 21'e çıktıktan sonra, oldukça dağınık bir görüntü çizilmesine rağmen geri dönmeyi deneyen, pes etmeyen bir karakter koyması gecenin artı hanesine yazılabilir. Real, Tavarez ile pota altında fark yaratırken Deck sırtı dönük oyunlardan fazlasıyla skor buldu. Musa ile de rahat basketler bulan Real, 85 sayıya ulaştı.

Haberin Devamı

Sakatlıklar, hastalıklar...

Kısa oyuncuların yokluğunda Edwards'ın performansı merak konusuydu. İlk Euroleague sezonunu yaşayan Edwards bu beklentileri karşılayamadı. Yanlış şut tercihleri, savunma hataları ile tam takımın hamle yapmaya hazırlandığı anlarda ihtiyacı gideremedi. Booker-Motley ikilisi dışında normal performanslarına yaklaşan bir başka oyuncu da çıkmayınca böyle bir maçta doğal bir yenilgi geldi. Sakatlıklar, hastalıklar olacak. Fenerbahçe'nin eksikken de yaşamayı öğrenmesi gerekecek. Bu anlamda faydalı bir yenilgi olduğunu düşünüyorum...

YORUM YAZ