MENÜ

Efes'ten kritik hamle

Abone Ol Google News

Sezona 4 maçta 3 yenilgi ile başlayan Anadolu Efes, Shane Larkin'le çıktığı ilk maçta Olympiakos'u deplasmanda yenip önemli bir galibiyete imza attı.

Haberin Devamı

Kazanırken de, geçen yıldan kısa kısa kesitler sundu Lacivert-Beyazlılar...

Maça belki de Shane Larkin'in kenarda oturuyor olmasının getirdiği özgüvenle başladı Efes. İlk periyot geçen sezon en formda oldukları döneme benzer bir performans sergilediler.

Miçiç, Beaubois ve Simon üçlüsü hücumda topu hızlı çevirirken tam 29 sayı üretti Lacivert-Beyazlılar.

2. periyotta Larkin'in oyuna girmesiyle bu hücum ritm bozuldu.

7 ay sonra ilk kez bir maça çıkan ABD'li yıldız fizik olarak hazır ama doğal olarak oyun ritmi açısından eksik göründü. Bir an önce takıma katkı vermek için çok sabırsız davrandı Larkin. Ama Miçiç her ne kadar 5 top kaybı yapsa da bu yılki en iyi hücum performansını sergiledi Atina'da...

Beaubois sessiz sedasız 3/3 üçlük isabet oranı ile 15 sayı üretti.

Oyunun genelinde iyi savunma yapan farkı iki üç kez çift haneli farklara çıkaran Efes, hiç alışık olmadığımız şekilde basit top kayıpları yapıp, potasında boş turnikeler görünce maçı bir türlü koparamadı.

Haberin Devamı

Olympiakos bu hatalar nedeniyle son ana kadar maçın içinde kalsa da, son bölümde Larkin ve Miçiç, rakibin faul hakkını doldurmasını iyi değerlendirdi, birebirlerle potaya gidip galibiyeti temsilcimize getirdi.

YORUM YAZ