MENÜ

Efes'e İstanbul yaramıyor

Abone Ol Google News

Euroleague'de üst üste 2 deplasman zaferi sonrası sahasına dönen Anadolu Efes yenilgiyle karşılaştı. Hiç alışık olmadığımız bir basketbol sergileyen Lacivert-Beyazlılar, Baskonia'ya 18 sayı farkla 77-59 kaybetti, 5 yenilginin 4'ünü Sinan Erdem'de aldı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes açısından hiç alışık olmadığımız bir yenilgi, hiç alışık olmadığımız bir basketbol vardı sahada. Milli maç arasına kadar son 6 maçın 5'ini kazanan bir Efes vardı. Özellikle deplasmanlarda harika bir iş çıkaran ekibimiz, ne yazık ki iç sahada aynı performansı sergileyemiyor. Şu ana kadar aldıkları 5 yenilginin, 4'ü Sinan Erdem'de geldi.

Enerjisiz halleri tüm takıma yansıdı

Ara sonrası Miçiç, Beaubois ve Dunston'un dönüş maçıydı. 3 yıldız da normal standartlarının çok altında kalırken, son 8 günde 5. maçına çıkan Shane Larkin'in de ayakta duracak hali yoktu. Bu yıldızların enerjiden yoksun hali bütün takıma yansıdı. Efes'in

periyot skorları, 20-17-13 ve 9. Dakikalar ilerledikçe dibe vuran bir performans sergiledi temsilcimiz, son bir ayın en formda takımlarından Baskonia karşısında. Coach Ergin Ataman, tabii ki oyuncularının performansından hiç ama hiç memnun değildir.

Haberin Devamı

Ama aksi olursa...

Dünkü kaybetme şekli tabii hiç hoş olmadı. Oyuncular bu mağlubiyeti bir uyarı olarak algılar ve reaksiyon gösterirlerse, hayırlı bir yenilgi bile olabilir. Ama aksi olursa, Efes'i çok zor bir sezon bekliyor demektir.

YORUM YAZ