MENÜ

Efes kısa devre yaptı

Abone Ol Google News

Anadolu Efes'in ilk 4 sıra ile arasındaki farkı kapatması için önemli bir fırsat maçıydı. Unics Kazan son iki ayın en formda takımlarından. Geçen hafta Barcelona deplasmanında 18 sayıdan, biraz kendi, biraz da hakem hataları ile maç veren Rus ekibi, eksik Efes karşısında da maça 17-0 gibi inanılmaz bir skorla başladı. Efes'te son gün oynamayacakları belli olan Simon ve Micic'in yanı sıra Doğuş ve Buğrahan da yoktu. Eldeki kısalardan Beaubouis de hiç maçın içine giremeyince, tüm yük Larkin'in üzerine kaldı.

Haberin Devamı

Yardımcı çıkmadı

Yine de Dunston ve Larkin'le geri dönüşü başaran, hatta son periyotta öne geçme fırsatını bile ele geçiren Anadolu Efes'i yorgunluk da etkiledi. Larkin ve Dunston 30'un üzerinde dakika alırken, biraz James Anderson, biraz da Singleton dışında bu oyunculara yardımcı olan kimse çıkmadı. Hal böyle olunca, her ne kadar maçı başladığı gibi devam ettiremese de kazanmayı başaran Unics Kazan oldu.

Mücadelede sorun yoktu

İşin mücadele kısmında sorun yoktu. Özellikle hücum ribauntları kovalayan, ikinci, hatta üçüncü şansları bulan Efes çok düşük bir yüzde ile şut atınca 9. mağlubiyetini aldı. Simon-Micic ikilisinden en azından biri sahada olsaydı, işin rengi değişebilirdi. Ama olmadı. Efes'in hala şansı devam ediyor. 2021'in son maçı zaten zor bir deplasmandaydı. Üstüne eksikler de gelince bu sonuç ortaya çıktı. 2022'nin tüm takımlarımıza başarı getirmesi dileği ile.

Haberin Devamı
YORUM YAZ