MENÜ

Efes idman yaptı

Abone Ol Google News

Ergin Ataman cezası nedeniyle tribünde olsa da Anadolu Efes, iç sahadaki son maçı olan Panathinaikos mücadelesinde farklı galibiyetlerinden birini daha aldı. Antrenör Yakup Sekizkök yönetiminde Yunan ekibini 20 farkla geçen temsilcimiz, Euroleague’de normal sezonun son 3 maçına girilirken ilk 4 iddiasını güçlendirdi.

Haberin Devamı

Euroleague'de normal sezonda sona yaklaşılırken, ilk 4 mücadelesi veren Anadolu Efes, evinde Panathinaikos karşısında hata yapmadı. Geçen hafta Münih'te son anda hem maçı hem Ergin Ataman'ı kaybeden Anadolu Efes, maça yardımcı antrenör Yakup Sekizkök ile çıktı. Verilen tarihi ve biraz da haksız karar sonrası Ataman maçı tribünde izlerken, Sekizkök de takıma son derece hakimdi.

Lacivert-Beyazlılar, hücumda her zamanki ritmini bulamasa da bireysel yeteneklerle sonuç almayı başardı. Uzun süredir eski formundan uzak olan Dunstorn, 15 sayıyla kendine geldiğini gösterirken, 2. periyotta Beubois ile üç üçlük bulan Efes, farkı çift hanelere çıkardı, bir daha da geriye bakmadı.

Dönem dönem parladı Lacivert-Beyazlılar, o iki üç dakikalık iyi oyunlar da galibiyete fazlasıyla yetti. Miçiç, bütün maçı en istikrarlı oynayan isim olurken, Larkin de son çeyrekte attığı 8 sayıyla oyuna noktayı koydu.

Haberin Devamı

Çift maç haftası...

Panathinaikos'un bir iddiası, aynı zamanda karşı koyacak gücü de yok. Belki de bu nedenle Anadolu Efes, yeterli konsantrasyonu sergileyemedi ve kazanacak kadar oynadı. Önümüzde çift maç haftası var. Real Madrid ve Baskonia deplasmanları, Efes'in sezonu hangi sırada bitireceği konusunda fazlasıyla belirleyici olacak..

YORUM YAZ