MENÜ

Efes denedi, olmadı

Abone Ol Google News

Euroleague'de son yılların belki de en keyifli maçını izledik Sinan Erdem'de... Öncelikle uzun bir aradan sonra dolu tribünlerde oynanan basketbolu izlemesi daha da güzel oluyor. Anadolu Efes son şampiyon. Tabii ki bütün takımlara onlara karşı daha motive oluyorlar. Efes'in de bunun farkında olması gerekiyor. Daha sezon başı. Singleton ve Pleiss sakatlıktan çıktı. Simon halen çıkamadı. Larkin, dün 7'de 0 üçlük attı. Belki kariyerinin en kötü üçlük yüzdesiyle oynarken, geçen yılın MVP'si Miçiç ise7üçlükle kendi kariyer rekorunu kırarken 32 sayı üretti.

Haberin Devamı

Çalınmayan düdükler için kafalarda soru işareti

Hücum tarafına söylenecek fazla bir şey yok belki ama eksikleri olan CSKA'dan iç sahada 100 sayı yemek düşündürücü. Tabii burada hakemlerin de çok basit düdükler çalıp savunmaların yumuşamasına neden olmasının da payı var. CSKA bir deplasman maçında tam 37 kere çizgiye gitti. Bir önceki maçta Fenerbahçe Beko'ya çalınan sportmenlik dışı faulleri düşününce, benzerlerinin CSKA Moskova'ya çalınmaması daha sezon başında kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Haberin Devamı

Pleiss, Doğuş ve Gazi'nin katkısıyla skora ortak olduk

Dunston ve Petrusev'in ortalarda gözükmediği maçta 3. pivot olarak oyuna giren Pleiss'in yıllardır yaptığı en iyi işi yapıp, istikrarlı bir şekilde skora katkı vermesi, 15 sayılık farkın erimesine neden oldu. Moerman da son dönemde devreye girdi. Ergin Ataman'ın iki savunmacı Doğuş ve Gazi'yi aynı anda oyuna sürüp istediği katkıyı alması, Efes'i bir anda skora ortak etti. Ama sonu gelmedi. Daha sezonun başı. Başlamak değil, bitirmek önemli. Önümüzdeki hafta da Efes için iki zor deplasman var. Bakalım takım bu deplasmanlarda nasıl bir reaksiyon gösterecek?..

YORUM YAZ