MENÜ

Düello Efes'in

Abone Ol Google News

İki Euroleague temsilcisi bu kez BSL'nin zirvesini yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Kazanan Efes, namağlup unvanını korurken normal sezonu lider bitirme yolunda da büyük bir adım attı. Anadolu Efes'ten çok, son bir ayda ağır eleştiri altında olan Fenerbahçe Beko'nun nasıl bir performans sergileyeceği, Kokoskov'un hangi yabancıları tercih edeceği merak ediliyordu.

Haberin Devamı

De Colo'nun şutları hesapları bozdu

Kokoskov, Bobby Dixon'un yokluğunda, Brown'un yerine Guduric'i sahaya sürerken, Larkin, Micic, Simon gibi oyuna yön veren isimlerin karşısında oyun kurucu pozisyonunu riske etti. Kenan fazla sorumluluk alırken, tek guard gibi oynayan De Colo'nun 9'da 1 ile şut atması Fenerbahçe adına tüm hesapları alt üst etti. Takım olarak savunmada mücadele eden ve savaşmayan çalışan bir görüntü çizen Fenerbahçe, Melih, Pierre, Biberoviç, Vesely'nin gayretleri ile defalarca geriden gelip maça ortak oldu.

Larkin ve Moerman sonucu belirledi

Son derece keyifli bir mücadele izledik. Ama sonucu kenardan gelen Larkin'in ateşlediği, sadece 3. çeyrekte 16 sayı atan Moerman'ın dominant oyunu belirledi. Efes, Euroleague maçında rakibin ribaunt rekoru kırmasını sağlamıştı. Dün, Fenerbahçe'den 9 ribaunt fazla alan, Sertaç, Micic ve Simon'dan da çift haneli katkı alan Lacivert-Beyazlılar, De Colo savunmasını iyi yapıp zirvede yalnız kaldı.

Haberin Devamı

İki takımda da gelişme var!

Anadolu Efes, Barcelona'dan sonra Fenerbahçe karşısında da sezon başında bulamadığı üçlüklerden isabet sağlayıp kazandı. Oyunu yavaş yavaş gelişiyor Lacivert-Beyazlılar'ın... Real Madrid'i de yenerlerse kötü başlayan 2020, onlar için hiç de fena bir şekilde kapanmayacak. Fenerbahçe Beko ise bu tip darbeler aldığında erken teslim olup çok farklı yeniliyordu. 3-4 kere geriden gelip direnç koymaları da yengilgiye rağmen onlar için olumlu yönde bir gelişmeydi.

YORUM YAZ