MENÜ

Devler'in gözü Karadağ'da

Abone Ol Google News

2019'da Çin'de düzenlenecek olan Dünya Kupası için eleme heyecanı devam ederken, A Milli Basketbol Takımımız da, yarın Ankara’da oynayacağı Karadağ maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Almanya’daki Süper Cup’ta Çek Cumhuriyeti ve ev sahibi ekibi farklı yenip rakiplere gözdağı veren 12 Dev Adam, Karadağ’ı da devirip 4 galibiyet taşıdığı ikinci tur grubunda avantaj sağlamak istiyor.

Ankara hazır

Kampa giren milliler, hazırlık maçında Türk Telekom’u da yenerken, özellikle NBA oyuncularımız Ersan, Cedi ve Furkan’ın üstün performansı, Karadağ ve Slovenya maçları öncesi bizi fazlasıyla umutlandırdı.

Milli Takım’a her zaman büyük destek veren Ankara seyircisi de, şimdiden görevini yaptı. Satışa çıkan biletler tükenirken, Karadağ maçında 12 Dev Adam’ı 10 binin üzerinde basketbolsever destekleyecek.

Karadağ çekiniyor

Atmosfer şimiden Karadağ’ı düşündürmeye başladı. Rakip takım coachu Zvezdan Mitroviç, yaptığı açıklamada, “Türkiye çok önceden toplandı ve bu kadroya NBA oyuncuları da dahil oldu. Dünya Kupası hedefi için tam takım halindeler. Kendi sahalarında her zaman cehennem gibi bir atmosfer olur. Buna hazır olmaya çalışacağız. Türkiye büyük favori. Bizim için asıl hedef; Ukrayna galibiyeti” diye konuştu.

Haberin Devamı

Karadağ’da Nemanja Radovic, Nemanja Djurisic ve Bojan Dubljevic kadroya katılan yeni isimler oldu.

YORUM YAZ