MENÜ

Devler kendine geldi

Abone Ol Google News

A Milli Basketbol Takımımız, Venezuela karşısında aldığı sürpriz yenilgi sonrası, Atlas Turnuvası’nın 3.’lük maçını çok daha ciddi ve konsantre oynadı. Bir gün önce Yunanistan’a kafa tutan Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşan 12 Dev Adam, özellikle yaptığı sert savunma ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

Maça 14-1 ile başlayan ekibimiz, ilk yarıda Cedi ve Ersan’ın etkili oyunuyla farkı daha da açıp soyunma odasına 40-22 önde gitti. Dominik, 3. periyodun başında farkı 8 sayıya kadar indirse de, tekrar kontrolü ele alan ekibimiz, salondan 87-59 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Melih Mahmutoğlu, 4. periyodun ilk 3 dakikasında hiç kaçırmadan tam 4 üçlük isabet bulurken, Ersan’la beraber takımın en skorer ismi oldu.

22 üçlükten 12’sinde isabet

Dünya Kupası’na az bir süre kaldı. Milliler, son hazırlık maçını da yaptı, artık Japonya’ya konsantre olmaya başlayacak. Sakatlığı geçen Ersan formda görünürken, Wilbekin riske edilmedi.

Genç Yiğit Arslan 10 dakikada 10 sayı üretirken Sertaç da 13 sayı 6 ribauntla iyi oynayan isimlerin arasında yer aldı.

Haberin Devamı

12 Dev Adam, 22 üçlük denemenin 12’sinde isabet buldu. Sistemimiz biraz şuta dayalı. İyi şut attığımız gün 80’li sayıları rahat geçiyoruz.

Berk’in tekrar sakatlanması ise can sıkıcı oldu. İyi bir sezon geçiren Berk, hazırlık döneminde de gayet iyiydi. Umarız sakatlığı ciddi değildir.

YORUM YAZ