MENÜ

Devler 3'te 3 yaptı

Abone Ol Google News

A Milli Basketbol Takımımız’ın İstanbul’daki elemelerde şu ana kadar oynadığı en ciddi maçtı. Ukrayna da her ne kadar tam kadro gelmese de sert ve disiplinli oynayan bir takım. İlk çeyrekte Alperen tam 14 sayı atarken, savunmamız bir türlü oturmadı. Çok sayı yedik belki ama Ömer Faruk hücum ribauntlarını toplayıp skor üretirken Okben ve Onuralp’in üçlükleri ile devreyi 49-41 önde bitirdik.

Haberin Devamı

Yine bir türlü koparamadık

İkinci yarıda bu kez savunma kaynaklı sayılar bulduk. Top çalıp yaptığımız hızlı hücumlar seyirciyi de coşturdu. Her şey istediğimiz gibi gidiyordu ama maçı yine bir türlü koparamadık. Ukrayna son bölüme 9-2’lik seri ile başlayınca Ergin Ataman, aldığı mola sonrası tekrar ilk beşine döndü. Ömer Faruk’un yine hücum ribauntları ve Alperen’in durdurulamaz hücum performansı sonrası 85-72 kazanıp grubu lider tamamladık.

Hazırlık olarak görmeliyiz

Kenan’ın öz güvenli oyunu ve bitiriciliği önemliydi. Tek eksik Furkan Korkmaz’ı, artık ritme sokmamız gerekiyor. Pota altında Alperen ve Ömer Faruk ciddi skor üretiyor. Ama dün herkesten gereken katkıyı alamadık. Yarı finali biraz da final hazırlığı olarak görmemiz gerekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ