MENÜ

Derbide Kartal baskını

Abone Ol Google News

Ligin en genç takımı olan Beşiktaş, hafta içi iki Euroleague galibiyeti elde eden Fenerbahçe Beko'yu, dar bir rotasyonla oynamasına rağmen deplasmanda devirdi, haftanın sürprizine imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, lige renk katamaya devam ediyor. Ligin en genç takımı olan Siyah-Beyazlılar, Euroleague'de üst üste 5 maç kazanan Fenerbahçe Beko'yu, müthiş hücum performansı ile 92-83 yenip Play-Off umudunu sürdürdü.

Vesely ile De Colo yoktu

Çift maç haftasından çıkan Fenerbahçe, Vesely ve De Colo gibi yıldızlarını dinlendirmeye alırken, Beşiktaş'ın 3 yabancısından biri olan Marqel Johnson sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. İlk yarı 46-39 bittikten sonra Fenerbahçe'nin rahat bir galibiyet alacağı düşünülüyordu ama Beşiktaş'ın gençleri, Amerikalı Blackmon önderliğinde müthiş bir ikinci yarı oynadı.

Furkan, Blackmon yıldızlaştı

İlk yarı çok fazla süre almayan Alperen Şengün, 10 sayı ve 8 ribauntla oynarken dünün yıldızı bir başka genç Furkan Haltalı oldu. Genelde Alperen'in gölgesinde kalan Furkan, 8/9 isabet oranı ile 19 sayı üretirken, 7 üçlük isabetle Fenerbahçe savunmasını çaresiz bırakan James Blackmon 32 sayıyla güne damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Savunmada sertlik gösteremediler

Çift galibiyet sonrası Fenerbahçe'nin lige konsantre olamayacağı tahmin ediliyordu. Genelde Euroleague takımları çift maç haftaları sonrası lige dönüşlerde sorun yaşıyor. Sarı-Lacivertliler de bu durumdan payını aldı. Özellikle savunmada en ufak bir sertlik ortaya koyamayan Fenerbahçe, potasında 92 sayı görünce yenilgi onlar için kaçınılmaz oldu...

YORUM YAZ