MENÜ

Coach farkı!

Abone Ol Google News

İlk yolunda çok kritik bir maçtı. Burada sonucu belirleyen coach performansları oldu. Ergin Ataman, Sloukas'ın da yokluğunda, Mitoglou ve Grigonis'in de son derece verimsiz olduğu bir maçta, Fenerbahçe Beko gibi kendisinden daha hücum potansiyeli olan bir takımı 63 sayıda tutup çok önemli bir galibiyete imza attı.

Haberin Devamı

Zaman ilerledikçe Jasikevicius basketbolu da Fenerbahçe'ye yerleşmeye başlıyor. Bireysel performanslar da dibe vuruyor. Takımın yıllardır en önemli hücum aktörlerinden biri olan Guduriç, bu sistemde dibe vurdu. Dorsey bir ara parlamıştı ama 4 maçtır yokları oynuyor. Madar, Jasikevicius'un planlarında hiç yok gibi.

Bu üç oyuncu dün de toplamda sıfır sayı attı. Wilbekın ve Davis'in ellerinde yükseliyordu Fenerbahçe hücumları. Ama Ergin Ataman, bu oyunculara da kilit vurunca 65 sayıda kaldı Fenerbahçe Beko...

Fikstürde Real Madrid, Barcelona ve Olympiakos deplasmanı gibi maçlar var. Eğer Jasikevicius'lu Fenerbahçe Final-Four adayı olduğunu göstermek istiyorsa bu zor maçlardan galibiyetler çıkarmak durumunda.

Haberin Devamı

Yoksa geçen hafta Monaco deplasmanının son bölümü ve Panathinaikos deplasmanının tamamında olduğu gibi sıkıntılı durumlara düşerse takım için umudumuz azaltabilir..

'Ver Miçiç'e, ver Larkin'e üçlük atsınlar. Bu yıldızlarla ben de maç kazanırım' gibi sığ eleştirilere maruz kalan Ergin Ataman, yine en güzel cevapları veriyor ama anlamak istemeyen de anlamıyor. Panathinaikos'ta Miçiç-Larkin yok. Dün de Sloukas yoktu. Öyle ahım şahım bir hücum potansiyeli de yok takımın.

Ama bu kez ligin en iyi savunma yapan takımlarından biri oldu Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u... Nasıl kazanılması gerekiyorsa öyle kazanıyor Panathihaikos. Sonuçta Ataman OAKA'da sönmeye yüz tutan alevi harladı. Atina yıllar sonra tekrar heyecan yaşıyor. Maçlar tıklım tıklım doluyor. Şimdiden önemli bir misyonu tamamladı Türk hoca...

YORUM YAZ