MENÜ

Çekirge sıçramadı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko, Jasikevicius dönemindeki ilk yenilgisini aldı. Arka arkaya 3 maç kazanıp sıralama açısından avantaj yakalayan Kanarya, bir çuval inciri de berbat etmiş oldu... Ülker Arena’da oynanan Monaco ve Zalgiris maçlarında da net üstünlük kuramamasına rağmen son periyotlarda doğru beşlerle sahada yer alan Jasikevicius’un Fenerbahçesi bir şekilde kazanmayı becermişti. Ama çekirge dün sıçramadı. Rakip Kızıl Yıldız Play-Off potasından uzak, deplasmanda hiç kazanamamış, Napier, Simonoviç gibi isimlerle de yollarını ayırmıştı. Bir arayış ve istikrar peşindeydiler. Fenerbahçe’nin de kağıt üzerinde rahat kazanmasını beklediğimiz bir maçtı. Ama maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor.

Haberin Devamı

4’te 4 üçlükle başlanan ve 26-18’lik üstünlükle biten bir ilk çeyrek... İkinci çeyrekte de bir vites artırsalar maç orada bitecek. Ama olmadı. Rotasyona girildikten sonra takımın bütün ritmi kayboldu. Sestina varken skor zaten hep eksi yazıyor. Kenardan gelen Sertaç da çok kolay atışları kaçırınca 2. periyotta sadece 9 sayı üretebildik. Kızıl Yıldız da oyuna ortak oldu. Belki akıllarında kazanmak hiç yoktu ama karşılarında böyle bir Fenerbahçe görünce ‘neden olmasın’ dediler. 27. dakikada sahanın yıldızı Davis’in üçlüğü ile yine çift haneli farklara ulaşıldı: 55-45. Ama periyodun son 3 dakikasında hiç önlem alınmayan Laziç ve Hanga’nın üçlükleri ile 12-2’lik seri yakalayan Belgrad ekibi 4. periyotta seriyi 16-2’ye çıkardı, bir daha da Fenerbahçe’ye yakalanmadı. Bundan sonrası panik havasında geçti.

Haberin Devamı

Telafisi olur mu?

Jasikevicius, kendi evinde olmasına rağmen bu kez takımın sakin kalmasını sağlayamadı. Acele atışlar, potamıza hızlı hücum olarak geri döndü. Ekstra bir mağlubiyet. Telafisi olur mu? Tabii ki olur. Yeter ki bundan ders çıkarılsın..

YORUM YAZ