MENÜ

Buraya kadar

Abone Ol Google News

Beşiktaş Emlakjet, Fransa’ya giderken zoru başarmak peşindeydi. Daha önce Gran Canaria ve Hapoel’i deplasmanda elemeyi başaran Beşiktaş’tan bir deplasman zaferi daha bekliyorduk. Ama olmadı. Bunun çeşitli nedenleri var. Takım sezon boyunca hücumda zorluk çekti ve ana unsurların hepsinden katkı almadığı maçlarda sıkıntı yaşadı. Bu ana unsurların başında gelen Matt Mitchell sakatlığı nedeniyle yoktu. Jonah Mathews daha maçın başında faul problemine girdi ve yok oldu.

Haberin Devamı

Hakem kararlarıyla dengeler bozuldu

Maçın kırılma anı ilk yarının son anlarıydı. Burada Delgado bir gerginlik çıkardı, Massa oyuncumuza vurduğu için direkt diskalifiye edildi. Hakemler daha sonra pozisyonu tekrar izleyince Delgado’ya hem centilmenlik dışı faul, hem de teknik faul çalıp onu da oyun dışına attı. Burada dengeler bozuldu. Çünkü, maç maçlıktan çıkmıştı. Euroleague’in en tecrübeli hakemi Miguel Perez’in yönetimindeki üçlü neredeyse her temasa faul çaldı. Skorboard, özellikle de Beşiktaş’ın yer aldığı gibi pavyon ışıkları gibi ışıl ışıl parlıyordu.

Haberin Devamı

Faul sıkıntısı nedeniyle kimse doğru dürüst oynayamadı

Ne Simonoviç, ne Mathewb, ne Kerem faul problemleri nedeniyle doğru dürüst oyunda kalabildi. Alimpijeviç her faul alanı sürekli kenara alıp oyun değişikliği yapmak zorunda kaldı. Bu şartlara rağmen 3. çeyreğe kadar başa baş girildi. Ama son bölümde faul problemi nedeniyle savunma yapamayan Siyah-Beyazlılar, hücumda da oyundan duştu. 8 dakikada 18- 1’lik bir seri yakalayan Bourg, maçı da 89-63 kazanıp finaldi bir başka Fransız Paris Basket’in rakibi oldu...

YORUM YAZ